Neonske boje – nova dimenzija štampe

Šta biste nam rekli kada bismo vam pokazali štampač koji poseduje neon tonere, i čija štampa pod UV svetlom izgleda potpuno drugačije? Ovaj model se zove OKI Pro6410 NeonColor i u pitanju je model namenjen štampi na odeći, paketima, ali i edukaciji i specifičnom isticanju pojedinih detalja.

PCPress.rs Image

Fluorescentne boje koje OKI Pro6410 NeonColor može da štampa omogućavaju isticanje šara, logoa i teksta na različitim materijalima pod UV svetlom, a zbog mogućnosti jednostavne izmene crnih i belih kertridža možete štampati jednostavno kako na svetlim, tako i na tamnim podlogama. Neon beli toner se može koristiti za štampu sigurnosnih žigova koji se vide pod crnim UV svetlom ili za belu pozadinu za transfer na tamnim podlogama, ali i za stvaranje 3D efekata čime može biti interesantan za izradu efektivnog promotivnog materijala. OKI Pro6410 NeonColor štampa maksimalno na papiru A4 dimenzija do 250 g u ProQ2400 rezoluciji štampe, kao i u rezolucijama 1.200 x 600 dpi i 600 x 600 dpi. Specifična priroda neonskih boja čini ih pogodnim za plakate, karte i reklame koje treba da budu upadljive, jer su ove boje veoma jarke i bez crnog UV svetla.

Sa inovativnom tehnologijom, jednostavnim rukovanjem i kapacitetom za brzo vraćanje uloženih sredstava Pro6410 NeonColor nudi veće mogućnosti za ostvarivanje zarade. Štampajte banere, transfere za odeću i sl. korišćenjem fluorescentne neon boje za postizanje maksimalnog efekta. U kombinaciji sa profesionalnim softverom za dizajn, Pro6410 NeonColor otvara nova tržišta u najrazličitijim sektorima kao što su moda, proizvodni sektor, automobilska industrija…

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,