NETASQ objavljuje proširenje opsega svojih vodećih Unified Threat Management uređaja

Pionir i inovator u oblasti sigurnosti mreža, NETASQ danas objavljuje svoju najnoviju U seriju S-model Unified Threat Management uređaja, koji će biti dostupni od 27.09.2012, sa implementiranim najnovijim tehnološkim otkrićima na polju sigurnosti mreža.

Naime, novi proizvodi U30S, U70S, U150S, U250S, U500S i U800S, savršeno su prilagođeni različitim potrebama mrežne bezbednosti postojećih i budućih NETASQ kupaca.

U cilju garantovanja optimalnog kontinuiteta poslovanja za kompanije svih veličina u okruženju gde su izazovi bezbednosti informacija veći nego ikada ranije, mnogo truda je uloženo na obezbeđivanju da svaki aspekt nove Netasq U serije S-model poveća performanse, zaštitu i kontrolu.

Kao takvi, novi firewall uređaji su spremni da se suoče sa budućim informaciono bezbednosnim izazovima.

Ključne karakteristike uključuju:

· Inspekcija mrežnog saobraćaja je do dva puta brža u odnosu na druge proizvode u istom cenovnom rangu.

· 1-gigabitni (U500S) i 10-gigabitni (U800S) fiber konektori su kompatibilni sa dolatećom FTTO (Fiber To The Office) tehnologijom.

· Instalacija za menje od 15 minuta zahvaljujuči potpuno novom čarobnjaku za instalacije.

Pročitajte i:  Privatnost i bezbednost podataka AI brine

· Podrška za sigurnost prenosivih medija koja pomaže kompanijama oko obaveza usklađenosti.

· Ekstremna pouzdanost i dugovečnost sa procenom života preko 9 godina, garantuje povraćaj investicije.

’’Spektakularni uspeh NETASQ-ove U serije u poslednje 4 godine može se pripisati savršenoj kombinaciji tehnološke stručnosti i kvaliteta hardvera’’, rekao je François Lavaste, President of NETASQ’s board of directors. ’’Sa novim S-modelima U serije, još jednom ponovo obezbeđujemo kompanije svih veličina sa jednostavnim, održivim i snažnim bezbednosnim rešenjem sposobnog da odgovori na sve buduće zahteve. Pored stvaranja potpuno novog modela – U800S – uspeli smo da unapredimo i poboljšamo naš asortiman u smislu tehnologije konektora, performansi, pouzdanosti i skladišnih kapaciteta.’’

O NETASQ kompaniji (www.netasq.rs)

Sa više od 80,000 UTM firewall uređaja implementiranih širom sveta u kompanije svih veličina, državnim institucijama i institucijama odbrane, NETASQ razvija rešenja za tržište koja su bez premca u pogledu performansi, zaštite i kontrole. Njihova sertifikacija na najvišem nivou u Evropi (EU RESTRICTED, NATO i EAL4+) čine ih  jedinstvenim.

Izvor: www.netasq.rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,