Top50 2023

NetDoktor – novi servis sajta doktor.rs

PCPress.rs ImagePortal doktor.rs pokrenuo je na svoj deveti rođendan novi, besplatni servis NetDoktor, kao i besplatnu aplikaciju DoktorRs za mobilne telefone sa operativnim sistemom Android.
Najposećeniji sajt u oblasti zdravlja na prostorima bivše Jugoslavije, doktor.rs, već devet godina vodi računa o zdravlju svojih korisnika i pruža informacije o aktuelnim dešavanjima u oblasti zdravstva. Na forumu doktor.rs, koji sada broji više od 30.000 članova i preko 240.000 poruka iz različitih oblasti, svakodnevno se vode brojne diskusije na temu zdravlja.
Novi servis NetDoktor logičan je rezultat brige o zdravlju korisnika sajta doktor.rs. Servis korisnicima omogućava vođenje dnevnika telesne težine i fizičkih aktivnosti, a samim tim i kontrolisanje dnevne kalorijske potrošnje. Moguće je beležiti vrednosti krvnog pritiska i nivoa šećera u krvi, kao i uzimanje medikamenata, što je posebno od koristi osobama koje pate od problema sa krvnim pritiskom ili dijabetesom. NetDoktor omogućava nalaženje apoteka ili zdravstvenih ustanova u neposrednoj blizini, prikazom na 2D mapi. Putem sajta apoteka.info
može se dodati i nova ustanova od značaja za korisnika. Svim ovim opcijama moguće je pristupiti i korišćenjem aplikacije DoktorRS za mobilne telefone bazirane na sve popularnijoj platformi Android.
Za manje od mesec dana od objavljivanja, aplikacija DoktorRs broji preko 1000 korisnika širom sveta. Ova aplikacija sadrži sve funkcionalnosti web servisa NetDoktor ali i neke dodatne, inovativne servise. Jedna od zanimljivih prednosti aplikacije jeste podrška za Augmented reality tj. pronalaženje medicinskih ustanova oko nas na revolucionarnoj 3D layar mapi.
Korisnici aplikacije, takođe, mogu direktno da dodaju nove lokacije od značaja na mapu. Velika prednost Web servisa NetDoktor i aplikacije DoktorRs jeste i činjenica da je njihovo korišćenje potpuno besplatno za sve registrovane korisnike sajta doktor.rs. U cilju ostvarivanja što boljih odnosa sa korisnicima, otvoren je poseban odeljak na forumu gde je moguće izraziti utiske o korišćenju, kao i konstruktivne predloge za unapređivanje servisa.

Pročitajte i:  Samsung Galaxy S24 Ultra prvi utisci: Ultra inteligencija

Izvor: doktor.rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,