BIZIT plus

New Pokemon Snap stiže 30. aprila

Nastavak jedne od najboljih Nintendo 64 igara je skoro pred nama. Kompanija Pokemon je najavila da će maštovito nazvani Nev Pokemon Snap doći na Switch 30. aprila. Kao i originalni naslov, zaglavićete se u vozilu – ovog puta zvanom NEO-ONE – koje se automatski kreće unapred definisanom stazom. Vaš posao je da se osvrnete oko sebe i da pomoću kamere u igri snimite najbolje moguće fotografije. Na kraju svakog kursa dobićete bodove na osnovu različitih faktora, poput toga da li Pokemoni poziraju.

PCPress.rs Image

Konačno rimejk legendarnog hita

Ipak, igranje ide malo dublje od toga. Moći ćete da bacite loptice, na primer, da biste izvukli Pokemone i pokrenuli posebne trenutke. Neka bića i vegetacija takođe će biti obložene neobičnim sjajem. Vaš posao će biti da otkrijete misteriju ovog fenomena, zajedno sa profesorom Mirror – koji jezivo liči na profesora Bircha – i njegovu asistentkinju Ritu.

Ako ste zainteresovani, igra će koštati 59,99 dolara i sada je dostupna za naručivanje u pretprodaji na Nintendo eShop-u. Datum izlaska je prva velika Pokemon najava 2021. godine, koja je ujedno i 25. godišnjica serije.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: