Top50 Glas publike

NIS poklon kartice – savršen poklon u pravi čas

Decembar je mesec kada se u vazduhu oseća radost zbog predstojećih praznika, ali i vreme kada najviše razmišljamo o darivanju. Ali ova godina, po svemu specifična, ne ide nam na ruku ni kada je reč o prazničnim iznenađenjima, budući da nećemo biti u prilici da svima uručimo poklone lično. Postavlja se i pitanje – kako originalno iznenaditi svog kolegu, poslovnog partnera ili saradnika i obradovati ga lepim, a ujedno i praktičnim novogodišnjim poklonom?

PCPress.rs Image

Više ne morate da brinete niti da budete u dilemi kada je izbor novogodišnjeg poklona u pitanju. Kompanija NIS pripremila je savršeno iznenađenje u vidu poklon kartice koje će sigurno obradovati svakog. Pomenute kartice mogu biti u vrednosti od 1.000, 3.000 ili 5.000 dinara. Praktične su i jednostavne za korišćenje, a dodatna pogodnost ogleda se i u mogućnosti slanja NIS poklon kartica u vidu QR poklon kartice, što je od posebnog značaja u trenutnim okolnostima. Poklon kartice mogu da se iskoriste na više od 300 NIS Petrol i GAZPROM benzinskih stanica u Srbiji, za kupovinu svih vrsta goriva kao i drugih proizvoda iz širokog asortimana proizvoda dostupnih u objektima maloprodajne mreže kompanije NIS.

Pročitajte i:  Kako su digitalizovane benzinske stanice u Srbiji

Pored novogodišnjeg poklona, NIS poklon kartica može biti savršen čin motivacije vaših zaposlenih, lep gest da obradujete kolegu, čestitate važan datum svojim partnerima ili saradnicima, kao i iznenađenje za vaše najvernije klijente.

PCPress.rs Image

NIS poklon kartice koriste se jednokratno i u punom iznosu na koji glase. Mogu se iskoristiti 12 meseci od dana kupovine, a istekom roka iznos na kartici se automatski poništava. Više informacija o načinu korišćenja NIS poklon kartica možete naći na ovom linku ovom linku.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: