ASUS Moneyback

NIS poklon kartice – savršen poklon u pravi čas

Decembar je mesec kada se u vazduhu oseća radost zbog predstojećih praznika, ali i vreme kada najviše razmišljamo o darivanju. Ali ova godina, po svemu specifična, ne ide nam na ruku ni kada je reč o prazničnim iznenađenjima, budući da nećemo biti u prilici da svima uručimo poklone lično. Postavlja se i pitanje – kako originalno iznenaditi svog kolegu, poslovnog partnera ili saradnika i obradovati ga lepim, a ujedno i praktičnim novogodišnjim poklonom?

Više ne morate da brinete niti da budete u dilemi kada je izbor novogodišnjeg poklona u pitanju. Kompanija NIS pripremila je savršeno iznenađenje u vidu poklon kartice koje će sigurno obradovati svakog. Pomenute kartice mogu biti u vrednosti od 1.000, 3.000 ili 5.000 dinara. Praktične su i jednostavne za korišćenje, a dodatna pogodnost ogleda se i u mogućnosti slanja NIS poklon kartica u vidu QR poklon kartice, što je od posebnog značaja u trenutnim okolnostima. Poklon kartice mogu da se iskoriste na više od 300 NIS Petrol i GAZPROM benzinskih stanica u Srbiji, za kupovinu svih vrsta goriva kao i drugih proizvoda iz širokog asortimana proizvoda dostupnih u objektima maloprodajne mreže kompanije NIS.

Pročitajte i:  NIS: Snaga kompanije su njeni zaposleni

Pored novogodišnjeg poklona, NIS poklon kartica može biti savršen čin motivacije vaših zaposlenih, lep gest da obradujete kolegu, čestitate važan datum svojim partnerima ili saradnicima, kao i iznenađenje za vaše najvernije klijente.

NIS poklon kartice koriste se jednokratno i u punom iznosu na koji glase. Mogu se iskoristiti 12 meseci od dana kupovine, a istekom roka iznos na kartici se automatski poništava. Više informacija o načinu korišćenja NIS poklon kartica možete naći na ovom linku ovom linku.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.