Nivea: U novu godinu s novim sajtom

PCPress.rs ImageNepunih 10 dana pre Nove godine Nivea je dobila poptuno novi sajt. Na novoj lokaciji korisnic mogu saznati mnogo toga o Nivea proizvodima, njihovoj pravilnoj upotrebi, inovacijama ili o procesu istraživanja i razvoja. Takođe, tu će se nalaziti sve informacije o promocijama i nagradnim igrama, te prijavljivanje za e-mail bilten s najnovijim informacijama o Nivea brendu.

Značajan deo sajta posvećen je istoriji brenda i njegovom oglašavanju tokom prethodnih decenija. Tako ćete biti u prilici da saznate da je prva Nivea krema kreirana pre brodoloma Titanika, a moćićete i da vidite kako se reklamirala na Tajlandu 1984. godine ili na Trinidadu i Tobagu 1977. S druge strane, korisnici Nivea proizvoda dobiće veliki broj informacija poput saveta Sally Brooks, nagrađivane stilistkinje, vezanih za aktuelne trendove vezane za frizure (možda otkrijete i pravu frizuru za novogodišnju noć).

Tu je i kutak Nivea Visage Young Girls osmišljen za mlade devojke koje grade svoj stil i žele da saznaju koji proizvodi najviše odgovaraju njihovom tipu kože ili kako da se našminkaju. Nikako ne treba propustiti Young Girl kreator gde one mogu napraviti svoj avatar i postaviti ga u galeriju, kao i podeliti sa svojim prijateljima ili postaviti na svoj Facebook profil.

Pročitajte i:  Blokiranje domena koji asociraju na poznate brendove

Deo sajta čini i magazin koji obrađuje različite teme, a ažurira se svakog meseca. Neke od aktuelnih tema su idealan doručak za aktivnog muškarca, kako vežbati napolju kada je hladno, saveti za ekološki način života, kako da kažete zbogom zimskoj depresiji ili kako da kreirate spa u svojoj kući. A zabavni kutak čini niz online igrica koje će vas duže zadržati na novom Nivea sajtu

.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,