BIZIT plus

Noćna mora: Cybertruck se kvari neverovatnom brzinom

Nakon godina čekanja novi vlasnici Tesla Cybertruck automobila su naišli na neprijatno iznenađenjefuturistička vozila propadaju neverovatnom brzinom.

PCPress.rs Image

Tesla Cybertruck se dugo najavljivao, a vozilo koje izgleda kao da je proizvedeno u dalekoj budućnosti privlači pažnju iz različitih razloga. Prvi automobil je izašlo iz proizvodnog pogona u julu 2023. godine, a sada je jasno šta sve Cybertruck može. I šta ne može.

Na hiljade potencijalnih kupaca je već krajem 2019. godine naručilo svoj Cybertruck, a tada se govorilo da će se s proizvodnjom početi krajem 2021. godine. Pandemija je usporila sve grane industrije, pa je sigurno uticala i na poslovanje kompanije Tesla. Sada se polako vraća u normalu, pa se i ovo vozilo u julu pojavilo na putevima.

Nekoliko meseci kasnije učestvovalo je i u saobraćajnoj nesreći – 28.decembra 2023.  jedna Toyota Corolla je naletela na Cybertruck. Sve se dogodilo u Kaliforniji, a fotografije nesreće su se brzo pojavile na Reddit-u. Dakle auto je nesavršen kao i svaki drugi. Vrlinama i manama su se pozabavili kreatori podcast-a Out of Spec Reviews, a zainteresovani mogu da pogledaju video koji traje nešto preko sat vremena:

Pročitajte i:  Tesla i otključavanje veće autonomije  

Nakon toliko čekanja sve se urušava velikom brzinom. Klub vlasnika Cybertruck vozila je otkrio da niko nije srećan s novim automobilima. U jednom postu čak piše da se Cybertruck pokvario „za pet minuta“ nakon što je isporučen. To nije jedini post na ovu temu, a eksperti podsećaju da su od početka upozoravali na bezbednosne probleme koji su u vezi sa Cybertruck automobilima. Kupci polako otkrivaju da su prognoze bile tačne.  

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *