BIZIT plus

Nokia 5800 XpressMusic – muzički pobednik

nokia-5800-xpressmusic-2Kompanija Nokia je u okviru evropske akcije testiranja svojih telefona iz XpressMusic serije, organizovala testiranje i u Beogradu. Srbija je tako među prvim zemljama gde je testiranje ovog tipa organizovano.

U okviru akcije “Nokia 5800 XpressMusic blind testing competition” predstavnici domaćih medija bili su u prilici da testiraju kvalitet zvuka iz dva muzička uređaja – muzičkog plejera iPod Nano 8GB i modela Nokia 5800 XpressMusic. Nakon odslušanog identičnog audio materijala, novinari su glasali. Od ukupno 18 predstavnika medija koji su učestvovali u testiranju, sedmoro učesnika je ocenilo zvuk sa uređaja iPod kao kvalitetniji, a jedanaestoro ih je ocenilo da je zvuk sa modela Nokia 5800 XpressMusic kvalitetniji.

Koristeći najsavremenija dostignuća tehnologije ekrana na dodir, Nokia 5800 XpressMusic jednim dodirom omogućava lak i brz pristup svim muzičkim sadržajima, video sadržajima i fotografijama posredstvom Mediabar padajućeg menija. Mediabar nudi i direktnu vezu sa internetom i omogućava razmenu podataka putem ove mreže. Kako Nokia 5800 XpressMusic podržava fleš animirane sadržaje, korisnici mogu pretraživati ceo internet.

Pročitajte i:  Još jedan AI generator muzike: Kompozitori ostaju bez posla

Omogućavajući uživanje u muzici, Nokia 5800 Xpress Music takođe pruža jednostavan pristup pretraživanju i kupovini muzičkih sadržaja iz Nokia Music Store, dok unapređeni Nokia Music PC softver omogućava jednostavno prebacivanje muzičkih numera.

Facebook komentari: