Siemens: Open Minds 2009 konferencija

siemens_openscape_uc_vhd_3Juče je u Beogradu održana Siemensova konferencija Open Minds 2009 pod sloganom "Komunikacione strategije u globalnoj ekonomskoj krizi". Centralna tema konferencija bile su objedinjene komunikacije čijom primenom kompanijesa 100 zaposenih mogu godišnje da uštede i do 3.900 evra po zaposlenom. Istovremeno im to omogućava ubrzanje poslovanje do čak 40%.

Ovo je drugi put da se u Beogradu održava Open Minds konferencija koja svake godine oblazi više desetina gradova. Na skupu su predstavljena Unified Communications rešenja, koja objedinjuju govorne, video i mobilne komunikacije, kontakt centre, elektronske i SMS poruke kao i sve ostale oblike komuniciranja unutar preduzeća. Primena ovih rešenja smanjuje čekanje i broj propuštenih poziva, povećava mobilnost i sigurnost IT sistema i ubrzava komunikaciju, čime svaki zaposleni nedeljno prosečno štedi po 5 sati, dok se sa druge strane realizuje jednostavniji i produktivniji kontakt sa korisnicima na najvišem nivou.

Jedan od najznačajnijih predstavljenih proizvoda je OpenScape UC koji brzo i jednostavno povezuje zaposlene, uređaje i informacije, i time ubrzava proces donošenja odluka. OpenScape UC omogućava tzv. "jedan broj servis" – zaposleni može korišćenjem samo jednog broja da primi sve informacije, nezavisno od uređaja ili mesta na kome se nalazi. OpenScape UC se jednostavno integriše u svaku infrastrukturu i pomaže da se lako migrira ka najnovijim tehnologijama uz očuvanje investicije.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,