ASUS ROG Flow

Nokia predstavila nove telefone

Finski proizvođač Nokia, u poslednje vreme pominjan najčešće zbog svojih smartfona na Windows Phone platformi, danas je predstavio dva nova uređaja. Radi se (običnim) mobilnim telefonima, uređajima iz Asha serije.

Nokia Asha 205 i Nokia 206 su dostupni kao modeli sa jednom ili dve SIM kartice, a iz kompanije kažu da se radi o prepoznatljivim Nokia uređajima koji kombinuju vrhunski dizajn i veoma izdržljivu bateriju.

Nokia Asha 205 i Nokia 206 su prva dva mobilna telefona koja poseduju Slam opciju kompanije Nokia. Slam omogučuje korisnicima da momentalno razmene multimedijalne sadržaje kao što su fotografije i video materijali sa prijateljima koji im se nalaze u blizini.

Slam radi sa većinom mobilnih telefona koji poseduju podršku za Bluetooth vezu, a sa samo nekoliko klikova, korisnici mogu preko Slam servisa prebaciti sadržaj na drugi uređaj brže nego preko standardne Bluetooth veze i bez protoka internet podataka.

Preporučena cena novih telefona je oko 62 američka dolara (bez taksi i pripadajučih poreza). Prodaja će početi u četvrtom kvartalu 2012. godine.

Pročitajte i:  5 najvažnijih izuma kompanije Motorola

Više o novim Asha modelima pogledajte u priloženim promo snimcima:

Nokia Asha 205

Nokia Asha 206

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: , , , ,