ERP 2024

Nokia predstavila nove telefone

Finski proizvođač Nokia, u poslednje vreme pominjan najčešće zbog svojih smartfona na Windows Phone platformi, danas je predstavio dva nova uređaja. Radi se (običnim) mobilnim telefonima, uređajima iz Asha serije.

PCPress.rs Image

Nokia Asha 205 i Nokia 206 su dostupni kao modeli sa jednom ili dve SIM kartice, a iz kompanije kažu da se radi o prepoznatljivim Nokia uređajima koji kombinuju vrhunski dizajn i veoma izdržljivu bateriju.

Nokia Asha 205 i Nokia 206 su prva dva mobilna telefona koja poseduju Slam opciju kompanije Nokia. Slam omogučuje korisnicima da momentalno razmene multimedijalne sadržaje kao što su fotografije i video materijali sa prijateljima koji im se nalaze u blizini.

Slam radi sa većinom mobilnih telefona koji poseduju podršku za Bluetooth vezu, a sa samo nekoliko klikova, korisnici mogu preko Slam servisa prebaciti sadržaj na drugi uređaj brže nego preko standardne Bluetooth veze i bez protoka internet podataka.

Preporučena cena novih telefona je oko 62 američka dolara (bez taksi i pripadajučih poreza). Prodaja će početi u četvrtom kvartalu 2012. godine.

Pročitajte i:  Ericsson je stabilizovao prodaju

Više o novim Asha modelima pogledajte u priloženim promo snimcima:

Nokia Asha 205

Nokia Asha 206

Facebook komentari: