BIZIT plus

Nova aplikacija Addiko banke – keš kredit dostupan non-stop

Addiko banka je uvela novu funkcionalnost u mobilnu aplikaciju, mKredit 24/7 jedinstvenu na domaćem tržištu. Pomoću mBank aplikacije klijenti Addiko banke mogu da podnosu zahtev za kredit 24 sata, sedam dana u nedelji. Sredstva se isplaćuju radnim danima od 7 do 20:55 časova, i vikendom od 7-18:55 časova. Aplikacija je dostupna za Android i IOS uređaje.

PCPress.rs Image

Jednostavno, u prodavnici ste tehničkih uređaja; uočili ste laptop odličnih performansi, cena na akciji je 150.000 dinara i želite ga kupiti. Ako ste klijent Addiko banke, i tri meseca ste primali platu preko računa ove banke, ispunjavate uslov da se kvalifikujete da preko aplikacije odmah podnesete zahtev za odobrenje mKredita.

PCPress.rs Image

Korišćenje ove usluge je veoma jednostavno. Preduslov je da ste korisnik mobilne aplikacije Addiko banke. Sve sto vam je potrebno vec posedujete, a to je vaš PIN kod.Kada je reč o obaveznoj predugovornoj i ugovornoj dokumentaciji, pre nego sto potpišete određeni dokument morate ga otvoriti i pročitati. Potpisivanje se vrsi unosom vašeg PINa.

PCPress.rs Image

Vasa ugovorna i predugovrna dokumentacija vam je dostupna u PDF formatu u okviru same aplikacije. Minimalni iznos kredita je 60.000, a maksimalni 600.000 dinara. Keš kredit se odobrava na period od šest do 60 meseci.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Samsung lansira aplikaciju za pomoć ljudima sa govornim poremećajima