Računari i Galaksija

Nova bizhub rešenja

PCPress.rs ImageKonica Minolta je na 16. Međunarodnom sajmu informatičko-birotehničke opreme održanom od 21. oktobra do 26. oktobra 2008. godine u Beogradu predstavila svoja nova poslovna rešenja. Novom generacijom fotokopir uređaja, laserskih štampača i multifunkcionalnih uređaja Konica Minolta je dokazala da je vrhunski dizajn vidljiv i u najsitnijim detaljima.

Glavne "zvezde" sajamske manifestacije bili su multifunkcionalni uređaji bizhub C200 koji je namenjen naprednom kancelariskom okruženju i bizhub PRO C5501 koji cilja na velike digitalne štamparije.

 KM bizhub C200 je skup četiri uređaja integrisan u celinu (kopir uređaj, skener, printer i opciono fax). Omogućava rad u naprednim radnim okruženjima kakva su veće kancelarije i kopirnice. Ono što ga posebno karakteriše jeste brzina štampe od 20 otisaka u minuti (bilo da je reč o mono ili otiscima u boji), napredne mrežne aplikacije, moderan dizajn i lakoća upravljanja. Besprekoran kvalitet izlaznog dokumenta uz ekonomičnu ekspoataciju omogućiće i korisnicima sa limitiranim budžetom da svoje radno okruženje obogate jednim ovakvim rešenjem.

Drugi novitet se nalazi u klasi profesionalnih uređaja i reč je o bizhub PRO C5501 štamparskoj mašini, čija je brzina formiranja otiska/kopije do 55 u minuti, kako za c/b štampu, tako i za onu u boji. Uređaj nudi visok stepen preciznosti koji se približava offset štampi uz automatski proces završne obrade i visok nivo sigurnosti koji se odnosi na zaštitu informacija  uz niske troškove ekspoatacije.

Novi bizhub modeli omogućavaju jednostavno i pouzdano skeniranje, štampanje, kopiranje, slanje faxa, e-maila, arhiviranje i rukovanje dokumentima, a sve to uz visok stepen zaštite i kontrole informacija. Ono što još Konica Minolta bizhub modele izdvaja od konkurencije su besprekoran kvalitet, atraktivnost, Simitri HD toner, fleksibilnost i ušteda vremena i troškova.

Izvor: www.konicaminolta.co.rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: