PC Press Studio

Nova Ericsson rešenja na MWC sajmu

Kompanija Ericsson predstaviće na MWC-u svoj novi cloud sistem, koje će operatorima omogućiti da uvedu nove servise i konsoliduju postojeće.

Ulf Ewaldsson, Ericsson CTO (Photo: ericsson)
Ulf Ewaldsson, Ericsson CTO (Photo: ericsson)

Novi sistem omogućava distribuciju cloud computing servisa kao što je skladištenje podataka u mreži koje osigurava bolje korisničko iskustvo pri upotrebi aplikacija u “oblaku”, kao i efikasnije iskorišćavanje mrežnih resursa, kažu iz Ericssona, a biće dostupan na tržištu u prvom kvartalu 2014. godine.

Iz ove kompanije navode i da je sa ekspanzijom tržišta mobilnih uređaja došlo do znatnog povećanja upotrebe novih usluga i servisa od strane korisnika, a da bi pomogao operatorima, Ericsson je predstavio rešenje za verifikaciju uređaja i aplikacija. Rešenje omogućava verifikovanje kvaliteta samih aplikacija, kao i machine-to-machine (M2M) uređaja.

Povezivanjem na operatorovu mrežu, Ericssonova Experience laboratorija omogućuje proizvođačima uređaja i operatorima da provere performanse svojih uređaja i aplikacija, a Ericssonovi automatizovani alati za verifikaciju ubrzavaju proces kako bi se osiguralo da uređaji i aplikacije podležu regulatornim, međunarodnim i specifičnim zahtevima mreže.

Ericssonova cloud, M2M i rešenja za verifikaciju uređaja i aplikacija biće predstavljena na Svetskom mobilnom kongresu koji se danas, i naredna tri dana, održava u Barseloni.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Ericssonov izveštaj o  mobilnosti: snažan rast 5G mreže – globalni saobraćaj koji se odnosi na  mobilni prenos podataka će se utrostručiti za šest godina
SBB

Tagovi: , ,