Top50 2023

Pregled Android aplikacija – Virtual Table Tennis 3D

Ako ćete da verujete nama, matorim gejmerima, najbolji stoni tenis u elektronskom obliku izrodila je kompanija Konami – Ping Pong, daleke 1985. godine. Različiti udarci, totalno ludi oponenti, frenetično odvijanje akcije, jednostavno upravljanje i još jednostavnije tehničke karakteristike. To su samo neke od stavki koje idu u kategoriju „ZA“…

Virtual Table Tennis 3D 2.7.3Virtual Table Tennis 3D (goo.gl/UNovm) pokušava da emulira esenciju migrirajući igračko polje u 3D i ne dirajući dobitnu formulu izvođenja. Na raspolaganju je deset reprezentacija koje redom morate pobediti ne biste li došli do titule najboljeg. Igra se samo jedan set do 11 poena, a serva se menja nakon dva odigrana poena. Igrači su predstavljeni kao ruke koje drže rekete kako bi se što veći deo ekrana rezervisao za akciju, ali i kako bi igra podsećala na slavni uzor. Postoji i tri nivoa težine, pa kad sve protivnike „poslažete“ na jednom, uvek se možete ustremiti ka sledećem.

Upravljanje je jednostavno i podrazumeva vođenje reketa prstom tamo‑amo po terenu tako da se uvek nađe između loptice i praznog polja. Loptica se od reketa odbija automatski (baš kao što igrač menja grip u zavisnosti od pozicije koju zauzima na stolu), ali takvi udarci uglavnom su lak plen za protivnika koji potom odigrava neodbranjive vinere. Blagim swype‑om prsta u momentu kontakta loptice i reketa menjate putanju leta, ali u jednačinu ubacujete i felš koji oponentu i te kako otežava vraćanje loptice na vašu stranu terena.

Pročitajte i:  Podsetnici za sastanke Microsoft Teams-a dolaze u Windows 11 Start meni 

Igra je prilično zanimljiva, ali joj nedostaju dve stvari – podrška za dva igrača i onaj nevidljivi sastojak kojeg obično nazivamo X‑faktor.

Vladimir Pisodorov

(Objavljeno u časopisu connect 25)

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,