Nova generacija ThinkSystem rešenja za data centre

Kompanija Lenovo danas je u Srbiji predstavila novu porodicu ThinkSystem serverskih, mrežnih i softverskih rešenja, kao i rešenja za data centre, zasnovanih na Intel platformi, koja klijentima nude prednosti, kao što su veća prilagodljivost i jednostavnost, i manji troškovi. Neka od ovih rešenja predstavljena su tokom 2017. na sajmovima i konferencijama, a od sada će biti dostupna i kompanijama u Srbiji.

PCPress.rs Image

Lenovo ThinkSystem rešenja za data centre organizacijama omogućavaju fleksibilne resurse koji se mogu prilagoditi evoluirajućim potrebama poslovanja. Novi, ThinkSystem portfolio zasnovan na Intel Xeon skalabilnim procesorima, obuhvata servere, skladišne i mrežne sisteme. ThinkAgile je novi portfolio softverski definisanih rešenja zasnovan na platformi Lenovo ThinkSystem, prilagođava se promenljivim potrebama IT-a, istovremeno smanjujući kompleksnost i troškove karakteristične za ovu industriju.

ThinkSystem serveri su bazirani na standardizovanim komponentama servera, kako bi kupovina i servisiranje različitih modela bili jednostavniji. Proizvodi mogu imati od dva do maksimum osam procesora, pri čemu je model sa osam procesorskih jedinica prvi u ovoj industriji koji je ugrađen u 4U mehanički format.

Pročitajte i:  Vertiv predstavio novi besplatni online alat za lakše planiranje i dizajniranje data centara

PCPress.rs Image

Novi integrisani XClarity kontrolni centar obezbeđuje direktan ili daljinski pristup i kontrolu sistema, dok jednostavan i intuitivan korisnički interfejs omogućava administratorima da rade čak šest puta brže, u poređenju sa radom na modelima nekih prethodnih generacija, navodi kompanija. Većina novih ThinkSystem proizvoda već su dostupni za poručivanje preko poslovnih partnera kompanije Lenovo.

Facebook komentari: