Nova Google aplikacija ujedinjuje Gmail, Drive i Hangouts

Prema izveštajima koji su se pojavili pre nekoliko dana Google radi na novoj aplikaciji koja će kombinovati funkcionalnosti nekoliko drugih aplikacija za komunikaciju.

PCPress.rs Image

Radi se o tome da će nova platforma za razmenjivanje poruka ujediniti sve one funkcije koje imaju Hangouts Meet, Hangouts Chat i Drive, a očekuje se da dobije i neke Gmail funkcije, pa će korisnici tokom komunikacije imati i uvid u poslednji mejl koji su poslali osobi sa kojom komuniciraju. U pitanju je mobilna aplikacije, pa još uvek nema pomena o web ili desktop varijanti, što je pomalo nezgodno, budući da većina poslovnih korisnika radije bira upravo ove varijante.

PCPress.rs Image

Ukoliko ovaj servis bude ugledao svetlost dana označiće i Google-ovu desetu po redu aplikaciju za razmenjivanje poruka, a nakon Google Talk, Google Voice, Google Buzz, Google+ Messenger, Hangouts, Spaces, Allo, Hangouts Chat i Google Messages. Eksperti, ali i korisnici, sumnjaju u to da će nova aplikacija zaživeti, a zbog toga što Google do sada nije uspeo da se potpuno posveti ni jednoj od objavljenih aplikacija ovog tipa.

Pročitajte i:  Google Pixel 8A u svim bojama  

Izvor: Ars Technica

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , , ,