BIZIT plus

Nova Mobotix D14 kamera

D14 full Najnoviji model kamere za video-nadzor iz proizvodnog asortimana kompanije Mobotix, dome kamera sa dva nezavisna sočiva D14, zvanično se našao u prodaji i u našoj zemlji. Nova D14 će biti prva Mobotix dom kamera koja je bazirana na novoj Mobotixovoj platformi. Glavne karakteristike D14-ce su: veći broj frejmova, brže PTZ funkcija, poboljšane audio i druge performance.

PERFORMANSE

Mobotix D14 je prva bezbednosna dom kamera sa dva nezavisna sočiva, čiji se sistem oslanja na novi procesor koji se dosta razlikuje od prethodnog, starijeg modela D12 rezultirajući poboljšane performance, funkcionalnost i stabilnost kamere.

Glavne karakteristike Mobotix D14 kamere:

· Nov -  brži procesor

· Veći broj frejmova u svim rezolucijama

· 4 GB mikroSD kartica je deo standardne opreme

· Podržava mikroSD karticu do 64GB

· Prilagodivost na PoE klasa, 1 do 3

· Poboljšane audio karakterisitke

· Poboljšane performance senzora

· MxBus, Mini USB

D14 vs D12

D14 kamera je naizgled je slična starijem modelu D12. Isporučuje se u verzijama SEC (3,1 MegaPiksel) , IT (VGA rezolucija) ili 180° (ugao snimanja 180°). Osnovne razlike se ne primećuju spolja ali iznutra je sasvim druga priča. U poređenju sa D12-com, D14 ima različiti interfejs koji je baziran na P3 Platformi: eternet port, Mini USB I MxBus.  P3 platforma sa pojačanim video procesuiranjem rezultira maksimalni broj frejmova u svim rezolucijama.D14 nema više  HD-15 priključak, što znači da se ne može više direktno konektovati sa eksternim uređajem preko RS232 porta. Dosadašnji interfejsi su zamenjeni sa Mini USB I MxBus  portom. ISDN neće više biti u upotrebi od 2012 godine u većini zemalja,stoga nije više bilo potrebe za njim.

Pročitajte i:  Samsung Galaxy S24 serija: siguran put do savršenog snimka

Izvor: Vucomm

Facebook komentari: