Data centri 2024

Nova open-world horor igra za ljubitelje vozova

Nova horor igra nije za one koji se boje paukova i vozova, budući da je jedan od glavnih monstruma upravo to – i pauk i voz.

PCPress.rs Image

U pitanju je igra Choo-Choo Charles, u kojoj će igrač dobiti priliku da se poveze malim, žutim vozom. Cilj mu je da istraži ostrvo na kojem se zatekao, da upozna meštane i pronađe delove koji su mu potrebni za nadogradnju voza. Za horor se postarao Charles, zli pauk-voz koji je večito gladan. Iako je koncept pomalo neobičan, trejler puno obećava. U poslednjih nekoliko dana je čak postao i viralan, pa se čini da je oduševljenje kolektivna stvar. Na hiljade ljudi je pisalo o tome koliko je video čudan, ali primamljiv.

Pročitajte i:  Zašto se veličine fajlova igara nekontrolisano povećavaju? 

Budući da je oktobar vreme za horor, ovo je savršen tajming – šta je bolje od najave za novu horor igru uoči Noći veštica. Zaplet prilično podseća na dečju knjigu Charlie The Choo-Choo Train, koju je napisao gospodar horora Stephen King.

Igra ipak neće stići na vreme za Halloween, već negde tokom 2022. godine. Zainteresovani već sada mogu da pogledaju Steam stranicu, te da igru dodaju na listu želja.

Izvor: Kotaku

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,