BIZIT plus

Nova rešenja za Data Centre i server sobe, Srđan Milićević, Konvereks | BIZIT2022

Tehnički direktor kompanije Konvereks, Srđan Milićević, je rekao da je situacija sa energetikom veoma teška – cene skaču, a stabilnost našeg elektroenergetskog sistema pada. Stoga je tema budućnosti IT infrastrukture i načina njene zaštite, a samim tim i zaštite poslovanja koje se oslanja na tu infrastrukturu, nešto što je najvažnije u ovom trenutku.

PCPress.rs Image

„Pored segmenta data centara i server soba, ove teme su interesantne za telekomunikacione provajdere, poslovne objekte, kao i za primene sigurnosnog napajanja industrijskih procesa. Što je biznis skuplji, bitnije je osigurati ga, bitnije je stabilizovati napon, koristiti kompenzatore. To znači da neprekidna napajanja jesu jedan od najznačajnijih elemenata kritične IT infrastrukture“, istakao je tokom predavanja.

Celokupno izlaganje Srđana Milićevića možete pogledati na linku ispod kao i ostala predavanja i panele koji su se održali drugog dana BIZIT konferencije.

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari: