Nova Samsung Galaxy A serija ponovo pomera granice

U svetlu dinamičnog tržišta pametnih telefona, Samsung je ponovno postavio standarde sa svojom najnovijom Galaxy A serijom, predstavljajući modele Galaxy A55 5G i Galaxy A35 5G. Ovi telefoni ne samo što naglašavaju inovativnost i sofisticiranost, koje su postale zaštitni znak kompanije Samsung, već i pomno balansiraju između srednjeg i visokog ranga uređaja.

PCPress.rs Image

Kako su ovi modeli trenurno najnoviji telefoni popularnog tehnološkog giganta, njihove impresivne specifikacije i funkcije pozicioniraju ih kao izuzetne igrače na tržištu, nudeći korisnicima iskustvo koje prevazilazi očekivanja u njihovoj klasi.

Revolucionarne mogućnosti kamera Galaxy A55 i A35

Kada je reč o fotografskim mogućnostima, Samsung Galaxy A55 i A35 podižu lestvicu u srednjem segmentu. Opremljeni vrhunskim kamerama, ovi telefoni omogućavaju korisnicima da uhvate svaki trenutak sa neverovatnom jasnoćom i detaljima.

Galaxy A55 se ističe unapređenom Nightography funkcijom koja pravi jasnije i živopisnije fotografije čak i u uslovima slabog osvetljenja. To znači da svaka fotografija snimljena noću može da dostigne nivo kao nikada pre. Takođe, ovaj model telefona se može pohvaliti i naprednom funkcijom AI Image Signal Processing (ISP) čime se prave savršene slike pri slabom svetlu, kakve ranije nisu viđene na Galaxy A seriji. Pored perfektnog izgleda okruženja, Night Portrait režim i 12-bitni HDR video garantuju da osobe na svakoj slici izgledaju fantastično.

PCPress.rs Image

I Galaxy A55 5G i Galaxy A35 5G pružaju izuzetne mogućnosti za fotografisanje, nasleđujući visoke standarde koje je postavio Samsung Galaxy brend. Ovi telefoni donose napredne karakteristike poput optičke stabilizacije slike (OIS) i digitalne stabilizacije slike video snimaka (VDIS), osiguravajući oštrinu i stabilnost kako fotografijama, tako i video zapisima, čak i tokom pokretanja uređaja.

Pročitajte i:  Samsung objavio planove za buduće pametne nosive uređaje

Tajna zaštite je u Knox platformi

Po prvi put kompanija Samsung je odlučila da korisnike Galaxy A serije telefona obraduje dodatno zaštitom njihovih podatak i to putem Samsung Knox Vault. Kao bezbednosno rešenje na bazi hardvera otporno na neovlašćeno rukovanje, Samsung Knox Vault nudi sveobuhvatnu zaštitu od hardverskih i softverskih napada stvaranjem okruženja za bezbedno korišćenje koje je fizički izolovano od glavnog procesora i memorije sistema. Samsung Knox Vault takođe štiti kriptografski ključ uređaja i šifrira privatne podatke korisnika sačuvane na uređaju, tako da samo korisnik koji ima pravo ovlašćenje za otključavanje ekrana može da pristupi svojim podacima, čak i ako je uređaj izgubljen ili ukraden. Vaši PIN kodovi, lozinke i obrasci su definitivno i potpuno sigurni.

Nova Galaxy A serija nudi i Auto Blocker, opcioni paket dodatnih bezbednosnih mera. Kada je uključen, Auto Blocker može da blokira instaliranje aplikacija iz neovlašćenih izvora, proveri bezbednost aplikacije potragom za potencijalnim malverom i blokira potencijalno štetne komande i softverske instalacije na vašem uređaju kad je povezan USB kablom. Korisnici nove Galaxy A serije takođe imaju pristup Galaxy kontrolnoj tabli za bezbednost i privatnost kako bi lakše nego ikada pre mogli da vide i kontrolišu ono što se dešava sa njihovim podacima i otkažu bilo kakve dozvole kad god to požele. Takođe mogu da uživaju u funkciji Private Sharing (deo funkcije Quick Share), koja omogućava bezbedno i šifrirano deljenje privatnih dokumenata koji sadrže važne lične ili finansijske informacije.

Pročitajte i:  ASUS predstavio Zenfone 11 Ultra, znamo cenu za Srbiju

Sa svim ovim funkcijama i novim karakteristikama, jedan zaključak je siguran – nova Galaxy A serija Samsung mobilnih telefona je nadmašila samu sebe i zasigurno je da tu ne planira da se zaustavi.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *