Samsung Galaxy S24 serija – Početak nove ere mobilne veštačke inteligencije

Budućnost tehnologije stigla je iz kompanije Samsung i to u vidu Samsung Galaxy S24 serije telefona!

PCPress.rs Image

Samsung Galaxy S24, Samsung Galaxy S24+ i Samsung Galaxy S24 Ultra predstavljeni su 17. januara u San Hoseu, i donose na tržište pravu revoluciju kako u komunikaciji, tako i u kreativnom izražavanju.

U pitanju su uređaji koji nam uz savršene performanse i eleganciju u svakom detalju, pružaju i brojne novitete, a najveći od njih je Galaxy AI. Oslobađajući nova mobilna iskustva, ova serija vodi nas u novu eru koja će zauvijek promeniti način na koji mobilni telefoni osnažuju korisnike.

Veštačka inteligencija (AI) pojačava skoro svako iskustvo na Galaxy S24 seriji, od omogućavanja komunikacije bez prepreka sa inteligentnim prevodom teksta i poziva, do maksimalnog uzdizanja kreativne slobode pomoću Galaxy ProVisual Engine-a, do postavljanja novog standarda za pretragu koji će promijeniti način na koji korisnici Galaxy uređaja otkrivaju svijet oko sebe.

Za poruke i druge aplikacije, Chat Assist može pomoći da se usavrše tonovi razgovora kako bi se obezbedilo da komunikacija zvuči onako kako je zamišljeno: kao ljubazna poruka kolegi ili kratka i privlačna fraza za natpis na društvenim mrežama.

Pročitajte i:  AI egzoskelet za pomoć pri hodanju

Novi standardi pretrage

Galaxy S24 označava i prekretnicu u istoriji pretrage kao prvi telefon koji je debitovao sa intuitivnim pokretima vođenim Circle to Search sa Google-om. Da bi korisnicima Galaxy uređaja pružio neverovatnu novu alatku, Galaxy se okrenuo svetskom lideru za pretragu, Google-u, i time otvorio nove oblike pretraživanja jednostavnim pokretom. Dugim pritiskom na početno dugme možete da zaokružite, označite, precrtate ili dodirnete bilo šta na ekranu Galaxy S24 uređaja da biste videli korisne, visokokvalitetne rezultate pretrage.

Ako uočite prelepu sliku nekog poznatog mesta u pozadini objave prijatelja na društvenim mrežama ili iznenađujuću zabavnu činjenicu na YouTube Shorts, možete brzo da saznate više – bez potrebe da napuštate aplikaciju u kojoj se trenutno nalazite. I u zavisnosti od toga gde se nalazite, za određene pretrage, moći ćete da vidite generativne preglede zasnovane na veštačkoj inteligenciji koji pružaju korisne informacije i sadržaj prikupljen sa cele mreže, i da postavljate složenija i detaljnija pitanja. To je tako lako. I tako legendarno.

Pročitajte i:  Ujedinjeni Arapski Emirati žele da se takmiče sa velikim tehnološkim kompanijama

Savršena organizacija

Organizacija takođe dobija veliki podsticaj uz pomoć Note Assist u Samsung Notes, koji sadrži rezimee generisane veštačkom inteligencijom, kreirane šablone koji pojednostavljuju beleške sa unapred napravljenim formatima i kreiranje omota da bi se beleške lako uočile uz kratki pregled. Za glasovne snimke, čak i kada postoji više zvučnika, Transcript Assist koristi AI i Speech-to-Text tehnologiju da bi transkribovao, sumirao, pa čak i preveo snimke.

Korisna adresa: samsung.com/rs

Facebook komentari: