BIZIT plus

Nova Samsung Galaxy A serija za fantastična iskustva

Pametni telefoni postali su nezamenjivi deo modernog života. Kompanija Samsung se trudi da različitim modelima zadovolji sve korisnike, pa čak i one zahtevnije. Svetliji ekran, naprednija kamera, duže trajanje baterije – samo su neke od karakteristika nove Galaxy A serije koja nudi vrhunsku mobilnu tehnologiju.

PCPress.rs Image

Neverovatne kamere za dnevne i noćne fotografije

Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G su najnovija dva mobilna telefona iz Samsung Galaxy A serije. Budite kreativni i pravite savršene dnevne i noćne fotografije koje ćete kasnije srediti unapređenim kreativnim alatima za uređivanje. Novi modeli omogući će korisnicima da prave stabilne i čiste video snimke, da vide jasno čak i pri jakom osvetljenju i više se bave onim što vole uz bateriju koja traje duže od dva dana.

Uživajte u savršenim slikama visokog kvaliteta čak i u uslovima jakog osvetljenja zahvaljujući vodećim Samsung Galaxy Nightography i VI funkcijama. Bilo da želite da napravite savršen selfi ili se povežete preko superkvalitetnih video poziva, Galaxy A54 5G nudi neverovatne detalje zahvaljujući prednjoj kameri od 32MP.

Pročitajte i:  Samsung Galaxy S24 serija: siguran put do savršenog snimka

Prvi put na najnovijim uređajima Galaxy A serije, sada možete lakše ukloniti neželjene senke i odsjaje zahvaljujući unapređenim alatima za uređivanje. Fotografišite i sredite fotografiju da izgleda savršeno!

Bezbednost na prvom mestu

Oba uređaja se odlikuju imerzivnim Super AMOLED ekranima, od 6,4 inča na modelu Galaxy A54 5G i 6,6 inča na modelu Galaxy A34 5G. Oba ekrana su unapređena za savršenu vidljivost napolju, čak i na jakoj sunčevoj svetlosti. Uz unapređen Vision Booster i stopu osvežavanja od 120 Hz, ovi ekrani su verni pratioci korisnika pri promeni uslova osvetljenja.

Bezbednost je, uz kvalitet, uvek na prvom mestu. Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G garantuju čak četiri generacije OS ažuriranja i pet godina ažuriranja bezbednosnih funkcija. Ove funkcije omogućavaju korisnicima da pristupe najnovijim softverima i bezbednosti radi maksimalnog veka korišćenja pametnog telefona.

PCPress.rs Image

Gledajte Youtube bez prekida

Iskoristite do dva meseca besplatnog YT Premiuma na svom Samsung Galaxy uređaju koji ispunjava uslove i gledajte omiljene video snimke bez oglasa i bez Wi-Fi mreže. Aktivirajte Samsung A54 i Galaxy A34 do 02.03.2024. Nakon isteka probnog perioda (od 1 do 2 meseca besplatne upotrebe) naplaćuje se mesečni iznos pretplate, koji je podložan promenama u skladu sa uslovima pružaoca usluge.

Facebook komentari: