Nova SBB TV platforma EON zamenjuje D3GO

Nova TV i video platforma United Grupe i SBB-a – EON, koja će, kako kažu, u potpunosti promeniti iskustvo gledanja televizije, postala je dostupna korisnicima od 5. septembra. Razvili su je najveći regionalni stručnjaci za softver development u tehnološko-razvojnom centru United Cloud-a. Kao spoj inovativnog dizajna i najvećeg broja unapređenih funkcija do sada, EON će zameniti dosadašnji D3GO na svim uređajima – tabletu, pametnom telefonu i računaru, a za razliku od prethodne platforme, biće dostupan i na pametnim televizorima.

PCPress.rs Image

Brojne prednosti EON platforme uključuju i inovativni dizajn korisničkog interfejsa, jednostavno korišćenje, brzo pretraživanje, kreiranje liste omiljenih kanala i emisija, aktiviranje podsetnika za emisije, mogućnost nastavljanja gledanja filmova i serija iz Video kluba i na drugom uređaju, vraćanje programa čak 7 dana unazad, te mogućnost gledanja kanala iz korisničkog paketa na svim uređajima.

Korišćenje, te prelazak na novu platformu su prilično jednostavni, a korisnici D3GO platforme su putem mejla dobili informacije o tome kako da aktiviraju EON.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,

1 thoughts on “Nova SBB TV platforma EON zamenjuje D3GO

  • 18. 09. 2017. at 14:07
    Permalink

    kako da vas gledam unemackoj,posti neka mogucnost ,pozdrav

Comments are closed.