Nova Vip Beach Masters sezona u 9 gradova širom Srbije

Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije najavili su Vip Beach Masters 2015 – Prvenstvo Srbije u odbojci na pesku, koje će se ovog leta održati u devet gradova Srbije. Ljubitelji ovog atraktivnog sporta imaće priliku da uživaju u kvalitetnoj igri domaćih velemajstora na turnirima u Velikom Gradištu, Kraljevu, Baču, Čajetini, Novom Sadu, Šapcu, Zrenjaninu, Somboru i Beogradu.

Drugu godinu zaredom Vip Beach Masters podržava i kompanija LG, a zvanični telefon prvenstva biće LG G4.

Vanja_Grbic_Youngnam_Roha_Dejan_Turk_Nikola_Grbic

Nadmetanje za titulu šampiona počeće turnirom u Velikom Gradištu, od 26. do 28. juna, nakon čega će svakog vikenda domaćin takmičenja biti drugi grad. Završnica Vip Beach Masters lige tradicionalno je rezervisana za beogradsku Adu Ciganliju, gde će se od 26. do 29. avgusta doneti odluka o novim nacionalnim prvacima i prvakinjama Srbije u odbojci na pesku.

„Ponosni smo što smo u proteklih osam godina zajedno sa našim partnerom, kompanijom Vip mobile, učinili da Vip Beach Masters postane najveće takmičenje u odbojci na pesku u našoj zemlji i prava letnja tradicija. Ove sezone će čak devet gradova širom naše zemlje biti u znaku sporta, a talentovani mladi igrači ponovo su dobili motivaciju da se iznova dokažu na terenu“, izjavio je Aleksandar Boričić, predsednik Odbojkaškog saveza Srbije.

Pročitajte i:  LG Digital Signage: Maksimum produktivnosti, ali i elegancije

„Nas u Vipu odbojka inspiriše načinom na koji se vrhunski igrači zajednički fokusiraju na timski rezultat i uspeh kroz međusobnu komunikaciju, i poverenje. Mi u kompaniji negujemo timski duh, nadmetanje i dobru energiju, a sve to krasi i odbojku na pesku. Verujem da će, uz našu podršku, domaće ekipe nastaviti da se takmiče na međunarodnim turnirima i da će ostvariti zapažene rezultate“, rekao je Dejan Turk, direktor/CEO Vipa.

I ova odbojkaška sezona biće u znaku LG telefona, tako što će kao zvanični uređaj Vip Beach Masters prvenstva biti predstavljen LG G4, .

„U duhu našeg korporativnog slogana da je život dobar, LG snažno podržava sport i zdrav život. Drugu godinu zaredom zajedno sa našim partnerom, Vip mobile, promovišemo sport i dobar život u Srbiji i zato nam je izuzetna čast što će Vip beach masters ove godine biti u znaku našeg najboljeg igrača i asa među smart telefonima, LG G4“, rekao je Jangnam Roh, predsednik regionalnog predstavništva kompanije LG Electronics.

 

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,