ERP 2024

Nove Dell radne stanice

Kompanija Dell predstavila je nove modele Tower i Rack radnih stanica sa unapređenim performansama – Dell Precision Tower 5810, 7810, 7910 i Rack 7910.

Precision T7810 WorkstationIz ove kompanije kažu da nova linija stanica poseduje najnoviji Intel Xeon procesor, DDR4 memoriju, NVIDIA i AMD grafike i udvostručenu memoriju u odnosu na prethodnu generaciju.

Od oblikovanja i dizajniranja surf daski, do produkovanja specijalnih vizuelnih efekata u studiju Framestore, koji je nagrađivan Oskarom, Dell Precision pomaže u realizaciji lepih i složenih projekata uz pomoć moćnih radnih stanica. S

vaka ključna komponenta naših novih radnih stanica je ažurirana, rezultujući izvanrednim performansama, koje pružaju našim klijentima izvanredan dizajn bez ograničenja”, izjavio je Andy Rhodes, izvršni direktor odeljenja za Dell Precision radne stanice.

Novi sistemi poseduju najnoviju i verziju softverskog alata Dell Precision Optimizer v2.0 ( DPO ), koji će biti dostupan od 4. septembra i fabrički instaliran u novoj Dell liniji Tower radnih stanica sredinom oktobra.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Dell otpušta zaposlene kako bi smanjio troškove  
SBB

Tagovi: , , ,