Novi 32-inčni 4K pametni monitor kompanije LG ima ugrađene Netflix i Google Calendar funkcije 

Sada možete kupiti čitavu seriju LG-ovih monitora sa webOS-om pod nazivom MyView, koji su se pojavili na CES-u ranije ovog meseca.

PCPress.rs Image

MyView pokreće webOS, isti sistem kao LG-ovi pametni televizori

To uključuje i onaj sa 31,5-inčnim 4K IPS panelom (model 32SR85U) koji počinje cenom od 599,99 dolara. Sigurno, igrači mogu pronaći bolju vrednost za svoj novac od monitora koji se maksimalno može pohvaliti vremenom odziva od 5ms i osvežavanjem od 60Hz, ali vizuelni kreativci mogu ceniti 95% DCI-P3 spektra boja. A kada završite sa radom u kancelariji, možete uključiti kompletnu kolekciju zabavnih aplikacija ili direktno strimovati sa drugog uređaja uz podršku za AirPlay 2 i Miracast.

Ovo bi mogao biti idealan monitor za gledanje filmova za stolom bez bučnih ventila (ili obaveštenja sa Slack-a) koji remete doživljaj, i lakše će se uklopiti u vašu kućnu kancelariju od Samsung-ovog Arka. Podrška za webOS aplikacije takođe omogućava rad, sa integracijom Microsoft 365 i Google Calendar, uz mogućnost video poziva putem odvojive 1080p web kamere. Tu je i glasovno aktivirani Magic Remote za navigaciju kroz korisnički interfejs, pored miša i tastature.

Pročitajte i:  AOC osnažuje kreatore s Graphic Pro U3 serijom: vrhunsko platno za prave boje

Ugrađene pametne funkcije mogu učiniti da desktop displej bude skuplji, ali svidela nam se Samsung-ova M8 Smart Monitor sličnog koncepta, a LG ovde unapređuje neke od aspekata.

Elegantan je, sa tankim okvirima sa tri strane, dok se ekran nalazi na postolju koje se može skidati i prilagoditi po visini i nagibu. Opremljen je sa tri USB-C Power Delivery porta koji pružaju do 90W, ima WiFi i Bluetooth za bežičnu povezanost, dva HDMI porta i stereo zvučnike od 5W.

Pored 4K modela, LG je izbacio i dve verzije sa 1080p rezolucijom: 31,5-inčni 32SR53FS za 299,99 dolara i 27-inčni 27SR50F za 199,99 dolara.

Izvor: Theverge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,