Novi broj magazina PC #296 dostupan u digitalnoj čitaonici

Kao što ste to navikli početkom svakog meseca, u našoj prodavnici, baš kao i u digitalnoj čitaonici, objavljeno je najnovije izdanje časopisa PC #296.

PCPress.rs Image

Martovski broj donosi mnoštvo interesantnih priča. Verovatno najaktuelnija stvar u domaćoj privredi – samim tim, i u IT sektoru – u ovom trenutku jeste fiskalizacija. Zato smo pripremili opsežan blok gde objašnjavamo šta ona zapravo predstavlja, šta je potrebno uraditi da bi se bezbolno “prebrodila”, te predstavljamo i brojna rešenja koja će firmama pomoći u procesu fiskalizacije i budućem poslovanju.

Kao i uvek, isprobali smo veliki broj raznovrsnih uređaja. Na testu se našao najnoviji Samsung S22 Ultra telefon, pristupačan Motorola G31, ali i nesvakidašnji ASUS ROG Flow Z13 koji može biti sve svakome – laptop, tablet, gejming uređaj, naprava vrhunske estetike i hardverske snage. Osim toga, posvetili smo puno pažnje aktuelnim momentima, poput analize šta metaverzum zapravo predstavlja i hoće li se budućnost Interneta kretati u tom smeru, posvetili smo pažnju pasivnim optičkim mrežama, ženama u IT industriji, osmomartovskim poklonima…Sve u svemu, pronaći ćete mnoštvo zanimljivih sadržaja!

Pročitajte i:  PC Press video: Korisnik ne želi da kupi vaš proizvod već rešenje za svoj problem!, Miroslav Varga

Između ostalog, u novom broju možete čitati:

  • Fiskalizacija nove generacije – Sve što morate da znate
  • ASUS ROG Flow Z13 – Jedan uređaj, mnogo mogućnosti
  • Samsung S22 Ultra – Kada tražite najbolje
  • Motorola G31 – Bez stresa po budžet
  • Pasivna optička mreža – Fiber osvaja čitavu zgradu
  • Microsoft Excel – LAMBDA funkcija
  • Metaverzum – Budućnost Interneta?

PCPress.rs Image

Najnoviji broj možete pronaći u našoj digitalnoj čitaonici! Možete nas pronaći i putem Android (Google Play) i iOS (AppStore) aplikacija.

Osim čitanja kompletnog broja putem pretplate, tradicionalno kreiramo specijale sa najzanimljivijim temama iz svakog broja, koji su dostupni za čitanje potpuno besplatno u našoj digitalnoj čitaonici!

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,