Novi Canon proizvodi za hibridni radni prostor

Canon je najavio nadogradnju ponude hardvera i softvera, dizajniranu da pomogne firmama da se adaptiraju na trenutnu evoluciju radnih okruženja. Najnovija dostignuća u okviru proizvoda uniFLOW Online i imageRUNNER ADVANCE podržavaju efikasne i produktivne načine rada, bez obzira kako je postavljen radni prostor.

PCPress.rs Image

Produktivni radni procesi, sa bilo kog mesta

Ažurirali smo uniFLOW Online, naše rešenje za upravljanje izlaznim materijalima zasnovano na cloud tehnologiji, tako da podržava produktivne radne procese sa dokumentima, bez obzira na lokaciju. Savršen za nabavnu službu, HR, računovodstvene timove ili za bilo koje odeljenje koje želi da optimizuje svoje radne procese, novi uniFLOW Online 2020.2 omogućava zaposlenima da lakše upravljaju dokumentima kroz cloud ugrađivanjem veće automatizacije u platformu. Ovo smanjuje administrativno opterećenje zaposlenih i mogućnost za grešku, štedeći vredno radno vreme i resurse.

Poslednja verzija softvera, dostupna uz imageRUNNER ADVANCE portfolio, sada nudi Filing Assist, koji može automatski da identifikuje i arhivira skenirane dokumente. Detalji skeniranja, kao što je tip dokumenta ili kompanija, izvlače se u trenutku digitalizacije i istog trenutka mu se daje ime i snima se na ispravnu cloud lokaciju. Korišćenjem mašinskog učenja, softver takođe može da nauči da prepoznaje uobičajene poslovne dokumente kako bi sledeći put podržao brže automatsko arhiviranje.

Pročitajte i:  Održan Canon Inspiration Days

Novi A4 modeli podržavaju radni prostor koji se menja

Nadograđujući uspešno predstavljanje naše A3 linije proizvoda koja omogućava digitalnu transformaciju, takođe najavljujemo kompletiranje našeg ažuriranog imageRUNNER ADVANCE DX portfolija predstavljanjem A4 modela – imageRUNNER ADVANCE DX C477 serije, C257/C357 serije i 716/617/527 serije*. Nastavljajući sa pružanjem konzistentnog korisničkog iskustva u okviru cele linije proizvoda, ovi novi uređaji deo su naše posvećenosti da razvijemo portfolio izvan čiste tehnologije štampanja i skeniranja, stvarajući prilagodljiva čvorišta za digitalnu transformaciju, gde god da se nalazite na svom putovanju i bez obzira kako vam je postavljen radni prostor. Male dimenzije A4 modela pružaju veću fleksibilnost u okviru vaše flote uređaja bez kompromisa po pitanju produktivnosti.  Savršeni kao namenski uređaji za odeljenja, za smanjene centralne kancelarijske prostore ili lokalna čvorišta za saradnju, štampa i digital savršeno su integrisani, bez obzira gde se vaš tim nalazi.

Unified Firmware Platform nastavlja da podržava inovacije

Kompletna imageRUNNER ADVANCE DX linija će sada takođe imati koristi od 3.11 nadogradnje našeg rešenja Unified Firmware Platform, pružajući najnovije akreditive za bezbednost i mogućnosti povezivanja, kao i kompatibilnost sa standardom Universal Print kompanije Microsoft. Unified Firmware Platform je u jezgru svih naših imageRUNNER ADVANCE DX uređaja i omogućava redovne nadogradnje naše tehnologije, kako za nove tako i za postojeće klijente u skladu sa potrebama tržišta.

Pročitajte i:  Održan Canon Inspiration Days

PCPress.rs Image

Taz Nakamasu, izvršni potpredsednik za B2B rešenja za dokumenta, Canon Europe, kaže: „Pre nedavnih globalnih događaja, firme su se već suočavale sa pritiscima da ubrzaju svoju digitalnu transformaciju kako bi ostale konkurentne. Sada, kako se fokus premešta na preživljavanje i izgradnju veće organizacijske agilnosti, raspolaganje efikasnim, povezanim alatkama, bez obzira gde vaš tim radi, postalo je apsolutno neophodno.“

„Održavanje toka vašeg dnevnog rada naš je prioritet, zbog čega redovno ažuriramo i uniFLOW Online softver i tehnologiju Unified Firmware Platform, donoseći vam najnovije inovacije za upravljanje i obezbeđivanje poslovnih informacija, kao i za smanjivanje nepotrebne infrastrukture i vremenski zahtevnog administriranja. To je i razlog zašto takođe blisko sarađujemo sa organizacijama kao što su McAfee i Microsoft kako bismo osigurali savršenu integraciju u okviru tehnologije koju svakodnevno koristite.“  

„Naši uređaji su u srcu ove integracije. U stvari, ceo naš portfolio dizajniran je da podrži pristup koji je digitalno predvođen, bez obzira gde se nalazite u svom putovanju digitalizacije i bez obzira kako je postavljen vaš radni prostor. Od manjih uređaja za vaš sto kod kuće do onih koje koristite u kancelariji, od i-SENSYS X do imageRUNNER ADVANCE DX, naša inovativna tehnologija pomaže vam u održavanju vaše radne snage povezanom, podržavajući savršen protok informacija u okviru vaše firme.“

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: