ePlaneta

Novi Carlsbergov sajt: sadržaj za pivopije

PCPress.rs ImageKrajem prošle godine, kompanija Carslberg je predstavila svoj novi korporativni sajt namenjem ljubiteljima piva u Srbiji.

Na adresi www.carlsberg.rs moguće je saznati veliki broj informacija vezanih za aktivnosti kompanije u našoj zemlji. Tako je moguće saznati koja sve piva (i napitke) Carslberg pravi i nudi tržištu Srbije, sa dodatnim informacijama o svakom brendu pojedinačno. Tu je i niz uobičajenih korporativnih stranica gde je moguće dobiti informacije o samoj kompaniji, njenom menadžmentu, događajima koje sponzoriše, zatim videti najnovije vesti vezane za Carsbergov rad, te steći uvid u to kako je moguće dobiti posao u ovoj kompaniji.

Ipak, najinteresantnije sadržaje “krije” stranica Inovacije. Tu možete videti koje je nagrade Carsberg osvojio, ali i saznati neke manje poznate činjenice o njihovom radu. Tu se nalazi kratka priča o otvaraču na dnu flaše (bottom opener), kao i interesantna priča o istoriji “tečnog hleba”, načinima na koje se pije i iz kojih čaša. A za one koji vole da se zaposle u kuhinji, stručnjaci iz Carsberga su pripremili nekoliko recepata u kojima je pivo bitan sastojak. Nadamo se da će ovu stranicu redovno dopunjavati novim sadržajima.

Novi sajt je na dobrom putu da ispuni misiju koju je lepo izrazila Sanja Maksimović, specijalistkinja za interne komunikacije u Carlsbergu: “Želja kompanije je da putem korporativnog sajta ljubiteljima piva omogući da zadovolje svoju znatiželju i saznaju sve što ih zanima iz široke retrospektive najrazličitijih ukusa Carlsbergovih najkvalitetnijih piva”.

Facebook komentari:
SBB