ERP 2024

Novi Dell Blade Array sistemi u Srbiji

Kompanija Dell objavila je da su Dell EqualLogic PS-M4110 Blade Array sistemi dostupni i korisnicima na srpskom tržištu.

EqualLogic PS-M4110 Blade Storage System - DetailNovi sistemi su deo Dellove porodice proizvoda i rešenja konvergentne infrastrukture, koja spaja intuitivno upravljanje, otvorenu arhitekturu, fleksibilne modele dostave i kvalitetnu podršku, sa ciljem povećanja efikasnosti i kvaliteta ICT usluga u organizacijama i kompanijama, navodi se u zvaničnom saopštenju kompanije.

Iz Della kažu da novi EqualLogic PS-M4110 Blade Array sistem može biti instaliran i konfigurisan za manje od jednog sata i to sa čak upola manje koraka u odnosu na konvencionalne modele.

„Ključna prednost Blade Arraya sistema je kombinacija jednostavnosti korišćenja virtualizovanih i podesivih skalabilnih svojstava uz sveobuhvatni softverski model koji uključuje array softver i host softver za virtualizaciju, zaštitu podataka, kao i upravljanje performansama bez dodatnih troškova“, istakao je Robin Kuepers, rukovodilac marketing odeljenja kompanije Dell za Zapadnu Evropu.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Akcije Dell-a padaju zbog veštačke inteligenicje

1 thoughts on “Novi Dell Blade Array sistemi u Srbiji

Comments are closed.