Novi firmware omogućava manuelno podešavanje ekspozicije za snimanje video zapisa fotoaparatom Canon EOS 5D Mark II

canon-eos-5d-mark-2Canon je najavio ažurirani firmver za fotoaparat EOS 5D Mark II koji korisnicima omogućava da manuelno kontrolišu ekspoziciju prilikom kreiranja video zapisa. Novi firmver biće dostupan za preuzimanje od 2. juna 2009. na Canon-ovom evropskom sajta za podršku www.canon-europe.com/support.
Nakon predstavljanja modela EOS 5D Mark II u septembru 2008. godine, Canon-ov tim za istraživanje i razvoj pažljivo je pratio i analizirao povratne informacije korisnika kako bi razvio dodatne funkcionalnosti pri snimanju video zapisa fotoaparatom.
Kako bi vlasnicima fotoaparata EOS 5D Mark II omogućio da postignu još bolje rezultate video snimaka fotoaparatom, ažurirani firmver će sadržati sledeće manuelne kontrole za snimanje video zapisa:
Kompletan izbor blendi
ISO osetljivost: Auto, 100 – 6400 i H1
Ekspozicija: 1/30 – 1/4000 sekunde
EOS 5D Mark II ima mogućnost snimanja video zapisa u punoj HD rezoluciji. Canon je sada, na osnovu povratnih informacija, poboljšao funkcionalnost za profesionalce u domenu videa daljim povećanjem potencijala fotoaparata EOS 5D Mark II za korisnike kao što su snimatelji filmova i fotografi.

Pročitajte i:  Upotrebljen minijaturni stimulator mozga

Izvor: TVCOM

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,