Novi “Masters of the Universe” počinje da se snima početkom leta

Sony na novom Masters of the Universe filmu radi još od 2007. godine, a u oktobru 2019. je najavljeno da bi projekat mogao da migrira ka Netflix-u. Tako bi nakon 13 godina film konačno mogao da se pojavi na streaming servisu, a nestrpljivi obožavaoci su konačno dobili i informacije o početku snimanja.

PCPress.rs Image

Sa snimanjem bi trebalo da se počne već početkom leta, a Netflix već sprema animiranu He-Man seriju – Masters of the Universe: Revelation, te bi film mogao da dođe kao zanimljiv dodatak. Popularnog He-Mana zaigraće Noah Centineo, a za ulogu se sprema još od prošle godine.

PCPress.rs Image

He-Man je tokom 1982. godine zaradio 38 miliona dolara, da bi do 1984. matičnoj kompaniji Mattel doneo preko milijardu dolara. Iako He-manija nije bila kreirana da bi trajala, ovaj fenomen ostao je jedna od najuspešnijih poslovnih priča svih vremena. Tako su generacije, držeći u rukama improvizovani mač, godinama u pomoć pozivale moć Sive lobanje, te zamišljale kao putuju u Eterniju. Upravo zbog toga ne čudi što su servisi spremni da finansiraju nove verzije u okviru ove franšize, budući da se nostalgija isplati, pa bi novi He-Man mogao da privuče kako stare, tako i neke nove obožavaoce.

Pročitajte i:  Oznaka „PS5 Pro Enhanced“ za Sony konzole

Izvor: Movie Web

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,