BIZIT plus

Novi modeli iPhone 15 Pro lakši od prethodnih modela

Procurele su nove informacije o iPhone 15 Pro.

PCPress.rs Image

Dok se Apple sprema da lansira svoju najnoviju seriju iPhone 15 12. septembra, nedavno curenje je bacilo svetlo na intrigantan razvoj događaja. Izveštaji sugerišu da je okvir od titanijuma za koje se pričalo u predstojećim modelima iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Mak spreman da ih učini približno 10% lakšim od njihovih prethodnika iPhone 14 Pro modela.

Prema Apple specifikacijama trenutni iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Mak teže 206 grama. Mark Gumerna pokazuje da bi smanjenje d 10% težine značilo da bi iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Mak mogli da budu teški oko 185 grama.

Ovo otkriće znači da bi iPhone 15 Pro mogao da postane najlakši Pro model iPhone. Dok bi iPhone 15 Pro Mak potencijalno da bude lakši od modela iPhone XSS Mak.

Nedavni izveštaji sugerišu i da iPhone 15 Pro Mak nudi izbor skladištenja podataka od 128 GB, 256 GB, 512 GB i 1 TG u skladu sa njihovim prethodnim modelima. Previđa se da će oba modela iPhone 15 Pro imati nadograđenih 8 GB RAM memorije za razliku od 6 GB u modelima iPhone 14 Pro. Očekuje se da će ovo povećanje kapaciteta RAM-a da poveća ukupne performanse posebno tokom obavljanja više zadataka.

Pročitajte i:  Apple: iPhone 15 ima dvostruko duži životni vek baterije

Izvor: indiatvnews.com

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,