ERP 2024

Novi modeli iz Canona

Canon je predstavio nove modele u serijama PowerShot, IXUS i PIXMA PRO, stvorene kako bi bili savršeni pratioci svih ljubitelja fotografije u i svim situacijama – od fotografisanja na putovanjima fotoaparatom visokog zuma PowerShot SX410 IS ili fotografisanja u pokretu stilizovanim modelom IXUS 275 HS, pa do štampe lepih uspomena novim štampačima PIXMA PRO-100S i PIXMA PRO-10S.

PowerShot SX410 ISIXUS 275 HS

Približite se trenucima za pamćenje – PowerShot SX410 IS

Stvoren da zabeleži svaku situaciju u kojoj se nađete, kompaktni PowerShot SX410 IS donosi neverovatni optički zum 40x i 80x ZoomPlus u kućištu malih dimenzija, kako bi vam pomogao da uslikate bliže i udaljene predmete. Savršen je za fotografisanje trenutaka na koje ste ponosni, sa ugrađenim senzorom od 20 megapiksela i procesorom DIGIC 4+ koji omogućavaju beleženje zadivljujućih detalja i sistemom Intelligent IS koji omogućava fotografisanje uz minimalno zamućenje slike. Niz Canon-ovih praktičnih načina rada, uključujući Smart Auto i kreativne filtre, stoje vam pri ruci i omogućuju da pokažete svoju kreativnost u svakom trenutku. Prizore koje vidite možete oživeti jednim dodirom, snimajući HD videozapise rezolucije 720p. Za potpunu udobnost i jednostavnost upotrebe, ovaj fotoaparat iz srednjeg nivoa opremljen je ergonomskim rukohvatom za veću stabilnost prilikom zumiranja udaljenih predmeta.

Pročitajte i:  Galaxy Z Fold 6 donosi revoluciju u fotografiji

Savršeni saputnik – IXUS 275 HS

Bez obzira odlazite li u pustolovinu ili jednostavan noćni izlazak sa prijateljima, novi IXUS 275 HS osigurava da svaki trenutak zabeležite u kvalitetu koju zaslužuje. Oplemenjen upečatljivim elementima dizajna serije IXUS – kompaktnom, tankom formom i atraktivnim metalnim kućištem oblikovanim da se jednostavno smesti u džep, IXUS 275 HS ne pravi kompromise ni po pitanju funkcionalnosti. Optički zum od12x uparen je sa Canon-ovim sistemom HS System i CMOS senzorom od 20,2 megapiksela, opružajući vam mogućnost da snimate u kvalitetu kakav priželjkujete, bez obzira na svetlosne uslove. Kako bi vam omogućio da budete deo grupne slike ili snimio savršeno mirne trenutke za pamćenje, IXUS 275 HS omogućava fotografisanje uz pomoć nove Canon-ove mobilne aplikacije Camera Connect, putem koje je moguće kontrolisati fotoaparat sa vašeg pametnog telefona.

Kada ste jednom uslikali savršene fotografije, lako ih je podeliti sa porodicom i prijateljima ili preneti na druge uređaje, zahvaljujući velikim mogućnostima povezivanja. Putem tehnologije Dynamic NFC i Wi-Fi veze, fotografije se mogu pregledavati i čuvati na Canon-ovom uređaju Connect Station, preneti na pametni uređaj ili postaviti na Canon-ovu uslugu za čuvanje fotografija u „oblaku“- irista, kao i na društvene mreže.

Pročitajte i:  Kad vas ChatGPT gleda i sluša kroz telefon

Oživite svoje kreacije štampačima PIXMA PRO-100S i PIXMA PRO-10S

PIXMA PRO-100SPIXMA PRO-10S

 

Novi modeli PIXMA PRO-100S i PIXMA PRO-10S zamenjuju postojeće modele PRO-100 odnosno PRO-10 i nude čitav niz novih mogućnosti povezivanja kako bi vam omogućili da jednostavno odštampate i oživite vaše kreacije, uz zadivljujući nivo detalja.

PIXMA PRO-100S daje živopisne otiske visokog kvaliteta u veličinama sve do formata A3+ uz vrlo brz ispis. PIXMA PRO-10S je, pak, opremljena pigmentnim sustavom sa 10 posebnih uložaka za mastilo i tehnologijom Chroma Optimiser za štampu zadivljujućeg kvaliteta sa većom gustinom crne boje i produženim očekivanim vekom trajanja.

Canon-ovi najnoviji štampači PIXMA PRO pružaju vam mogućnost povezivanja i štampu sa lakoćom, bez obzira da li štampate sa usluga za čuvanje u „oblaku“ kao što su DropBox™, Flickr™ Facebook™, Google Drive i One Drive, direktno sa Canon-ove usluge PIXMA Cloud Link ili podesiti štampu preko Wi-Fi veze, Etherneta, PictBridgega ili sa mobilnih uređaja i tableta.

Facebook komentari: