Novi mt:s Exit postpaid paket

Kompanija mt:s u saradnji sa Exit festivalom predstavila je novi mt:s Exit postpaid paket sa Huawei festiva edition telefonom.

IMG_0039-1Telekom je odlučio da obraduje sve ljubitelje jednog od najboljih svetskih muzičkih festivala – Exit 2013, i uz posebno kreiran festivalski paket pokloni karte za sve dane festivala, navodi se u saopštenju ove kompanije.

Sve koji se opredele za mt:s Exit postpaid paket i Huawei Ascend G510 smart telefon, pored ulaznice za sve dane EXIT festivala, očekuje i unikatno dizajnirana Exit maska za telefon, kao i Exit multimedijalni sadržaj. Dodatno, uz najnoviji smart telefon od samo 1 dinar i odgovarajuću Mix Net tarifu, korisnici dobijaju bonus od 3 GB za prenos podataka u domaćem saobraćaju.

Osim festivalskog postpaid paketa, otkriveno je veliko iznenađenje – događaj kojim će 28. juna 2013. godine biti obeležen rođendan najpoznatijeg domaćeg muzičkog festivala. Svi gosti EXIT-ovog rođendana na Petrovaradinskoj tvrđavi, moći će da uživaju u nastupu velike zvezde CeeLo Greena, kao i u pratnji poznatog benda Zemlja Gruva i domaćih DJeva – The Beatshakers.

Pročitajte i:  „Nijedna vrsta ne umire sama“ – nova kampanja Telekoma Srbija

 

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,

One thought on “Novi mt:s Exit postpaid paket

Comments are closed.