Novi Personal TV uređaji iz LG-ja

LG_DM52_Personal TV_Fotografija1 Kompanija LG Electronics predstavila je nove Personal TV uređaje, DM52 i M52, pomoću kojih, na samo jednom ekranu, korisnici mogu da uživaju u širokom spektru multimedijalnih sadržaja, od emitovanja HD programa do svih sadržaja sa računara. Novi modeli poseduju IPS ekrane, a odlikuje ih živopisna boja, kao i izuzetno širok ugao gledanja. Modeli sa ekranima dijagonale 24 inča koriste visokokvalitetne MVA panele.

Novi LG Personal TV uređaji odlikuju se mogućnošću prikaza slike u slici (Picture-in-Picture), odnosno omogućavaju gledaocima da u isto vreme otvaraju više ekrana i gledaju TV program u malim prozorima dok i dalje koriste svoj računar. Poseduju i Infinite Surround audio sistem, koji proizvodi zvuk vrhunskog kvaliteta. Opcija USB Quick View skraćuje vreme potrebno za podizanje sistema računara i omogućava korisnicima da gledaju sadržaje poput fimova ili slika na brži i lakši način.

Ovi uređaji koriste savremene IPS (In-Plane Switching) panele umesto konvencionalnih TN (Twisted Nematic) panela i na taj način obezbeđuju savršenu reprodukciju boja i vrhunski kvalitet slike. Na ovaj način se ističe konzistentnost boja i smanjuje se njihova fluktuacija. Nova Smooth Color Change tehnologija obezbeđuje izuzetno jasan prikaz bez ikakvog treperenja na ekranu, koje se pojavljivalo prilikom dinamičnih akcionih scena filmova, sportskih utakmica ili video igara. Zahvaljujući izuzetno širokom uglu gledanja od čak 178 stepeni, novi IPS ekrani omogućavaju gledaocima sliku bez preklapanja boja i to bez obzira da li su u sedećem ili ležećem položaju.

Pročitajte i:  Novi napredni LG uređaji za moderan dom stigli su u Srbiju

DM52 pruža mogućnost veoma lake konverzije 2D u 3D sadržaj, tako da gledaoci imaju pristup neograničenom visokokvalitetnom 3D sadržaju. Opcija konvertovanja funkcioniše bez obzira na to da li je uređaj priključen na računar ili ne. Takođe, Dual play funkcija omogućava korisnicima igranje udvoje, na jednom ekranu i to bez razdvajanja ekrana na dva dela (split screen) pri čemu svaki igrač, u isto vreme, vidi prikaz iz svoje perspektive. Ovi modeli koriste LG CINEMA 3D tehnologiju i dolaze u paketu sa udobnim i laganim 3D naočarima.

Modeli LG Personal TV uređaja M52 i DM52 biće dostupni u Srbiji u julu.

Izvor: LG

Facebook komentari: