ePlaneta

Novi preklopni Motorola Razr pametni telefon koštaće 1500 dolara

Dobro poznati Motorola Razr brend imao je do sada nekoliko reinkarnacija, a kako stvari stoje, tokom ove godine mogao bi ponovo da nađe put do kupaca. Umesto nekada popularnog ultra-tankog preklopnog telefona, novi Razr mogao bi da bude preklopni pametni telefon. 

PCPress.rs Image

Motorola, ovim jasno igra na kartu nostalgije koja može, ali ne mora da bude recept za uspeh. Na primer, Nokia je uspela (skoro u potpunosti) da se vrati, BlackBerry je prošao relativno dobro, dok Palm nije uspeo u tim nastojanjima. Ono što može da bude najveći problem za Motorolu je najavljena cena Razr-a.

Prema navodima koje je dao Wall Street Journal, pominje se cena od oko 1500 dolara. Ne može se reći da to nije očekivano, jer i drugi proizvođači svoje preklopne i savitljive telefone svrstavaju u isti cenovni rang. Na primer, prvi fleksibilni pametni telefon, Royole FlexPai, košta od 1300 dolara, dok Samsung takođe „gađa“ cenu od oko 1500 dolara. Kako stvari stoje to će postati neka vrsta standardne cene za preklopne/savitljive telefone, jer izgleda da su korisnici spremni da plate taj iznos. Novi Razr se, prema navodima, razvija za Verizon i trebao bi da se nađe u njihovoj ponudi tokom ove godine.

Pročitajte i:  Samsung Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 podižu Galaxy AI na novi nivo

Izvor: TechCrunch

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , ,