ERP 2024

Novi prodajni koncept Vip mobile, otvorena prva poslovnica u Beogradu

U Knez Mihajlovoj ulici u Beogradu, otvorena je redizajnirana poslovnica kompanije Vip mobile.

Clanovi UO kompanije Vip na otvaranju Vip centra

Vipov novi prodajni koncept primenjen je prvi put u decembru prošle godine i do sada je realizovan u četiri grada u Srbiji, i to u Zaječaru, Šapcu, Pirotu i Beogradu.

Ova, najveća Vipova prodavnica izgleda kao prostrana prijatno uređena dnevna soba prijatelja koji prati najsavremenije tehnologije, veoma drži do zaštite životne sredine i ljubitelj je nacionalnog folklora, navodi se u saopštenju ove kompanije.

 „Industrija mobilnih telekomunikacija se veoma brzo menja i to stvara potrebu za drugačijim pristupom dizajnu naših prodajnih centara. Više od godinu dana radili smo na novom konceptu i verujemo da smo uspeli da stvorimo prodajni prostor koji po svojoj organizaciji i konceptu usluživanja pomera granice dosadašnjeg iskustva korisnika“, istakao je Dejan Turk, direktor/CEO Vip mobile, nakon presecanja vrpce na ulazu u prodavnicu.

Redizajnirani Vip centar 01

Uz aktuelne promocije, Vip je najavio specijalna iznenađenja za posetioce koji narednih dana svrate u Knez Mihailovu 9. Svi korisnici koji potpišu novi ili obnove stari ugovor dobiće na poklon paket od 1 GB besplatnog interneta tokom mesec dana. Vip je obezbedio i 400 ulaznica za 12. Beogradski festival igre čiji je generalni sponzor, za svojih prvih 200 korisnika koji posete ovu radnju 18. marta od 16 časova.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,

1 thoughts on “Novi prodajni koncept Vip mobile, otvorena prva poslovnica u Beogradu

  • 16. 03. 2015. at 14:39
    Permalink

    Bas ste se pretrgli … kampanja van je za 0 !!

Comments are closed.