Novi Samsung Galaxy telefon možda će se zvati S20

Kada Samsung sledeće godine predstavi naslednike Galaxy S10 serije telefona, možda će oni imati sufiks S20. Ova glasina potekla je od poznatog Samsung leaker-a, „Ice Universe“ koji je informaciju objavio na Twitter-u. Tamo je napisao da je sledeća godina 2020., a da 20 predstavlja nov početak. U sledećem twit-u je dalje razradio šta taj „početak“ predstavlja. U nedostatku bilo kojih drugih informacija možemo samo da verujemo (ili ne verujemo) ovim glasinama, ali moramo da priznamo da postoji nekoliko razloga zašto bi to moglo da bude tačno.

PCPress.rs Image

Jedan od razloga je da bi to dovelo do usklađivanja oznaka telefona sa godinama u kojima izlaze, što bi korisnicima olakšalo snalaženje u sve većoj ponudi. Ovako bi bez ikakve sumnje mogli da znaju koji telefoni su najbolji i najnoviji. Drugi razlog je što bi na taj način „preskočili“ Apple u brojčanom označavanju.

Uostalom to ne bi bio prvi put da se upotrebi takva praksa – Huawei je 2018. godine na isti način preskočio P11 i sa P10 odmah prešao na P20.

Pročitajte i:  Apple dodaje upozorenja za iPhone  

Još jednom naglašavamo da ove informacije treba uzeti sa velikom rezervom. Ice Universe je u nekoliko navrata imao prilično tačna predviđanja, ali moramo da priznamo i da je imao nekoliko potpunih promašaja. Uostalom, ista osoba je u nekim svojim ranijim twitt-ovima najavljivala da će Samsung-ov trio telefona za 2020. godinu nositi nazive S11e, S11 i S11+.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,