BIZIT plus

Novi Samsung proizvodi za kućnu zabavu

Kompanija Samsung najavila je proširenu ponudu  proizvoda namenjenih za kućnu zabavu, za 2014. godinu. Zasnivajući svoje nove linije audio proizvoda na uspešnom sistemu Samsung Shape Wireless Audio – Multiroom System, predstavljenom 2013, Samsung je značajno proširio mogućnosti i načine na koje korisnici mogu uživati u vrhunskom zvuku u svakoj prostoriji svog doma. Kako je naglašeno tokom predstavljanja, to je omogućeno uz pomoć novih multiroom opcija i integracije wireless i multiroom tehnologija na svojim top modelima za 2014. koji uključuju soundbar, Blu-ray plejere i različite sisteme za kućnu zabavu. Nova linija proizvoda odražava rastuću potrebu za rešenjima koja korisnicima nude mogućnost upravljanja višestrukim izvorima zvuka.
HS8500 GIGA Sound System

„Samsungova nova pojačanja u audio tehnologiji pružaju potrošačima snažan, visoko kvalitetan zvuk koji je jednostavno uklopiti u njihovo iskustvo kućne zabave“, – izjavio je Jim Kiczek, direktor digitalnih audio i video proizvoda u Samsung Electronics America. „Ovogodišnja linija proizvoda donosi odličan zvuk i inovativan dizajn, ali i fleksibilnost wireless podrške kako bi se iskustvo kućne zabave podiglo na viši nivo“.

Pročitajte i:  Na MWC 2024, budućnost tehnologije ekrana je jasna (i savitljiva)

Samsung Shape Wireless Audio – Multiroom system omogućava zaljubljenicima u muziku da uživaju u zabavi bez gomile kablova u bilo kojoj prostoriji svog doma iz različitih izvora reprodukcije. Fleksibilni zvučnici mogu biti korišćeni pojedinačno ili u kombinaciji s Wireless Audio – Multiroom Hub sistemom ili dodatnim M7 ili M5 zvučnicima kako bi se dobio više-kanalni surround zvučni sastav u nekoliko soba.M5 speaker

HW-H750 Soundbar unapređuje iskustvo kućne zabave snagom zvučnika od 320W, a zahvaljujući tankom i metalnom dizajnu vrlo se elegantno uklapa uz TV prijemnike velikog ekrana. Ovaj sistem nudi toplinu i prirodan zvuk analognih zvučnika u kombinaciji s najnovijom digitalnom audio tehnologijom kako bi pružio bogat i snažan zvuk. HW-H600 Sound Stand dizajniran je kako bi stao ispod svakog televizora, dimenzije od 32 do 55-inča. Njegova multi-direction tehnologija pruža bogati 4.2-kanalni zvuk u tankom i elegantnom kućištu, a namenjen je pre svega korišćenju u manjim prostorijama poput spavaćih soba, gde je komplikovanije postaviti veće i složenije zvučne sastave.

HW-H750 Sound Bar

MX-HS8500 prenosni audio sistem odličan je za prostore u kojima se traži snažan zvuk u kombinaciji s ambijentalnom rasvetom. Sa svojih 2500W i 15-inčnim sub-wooferima čiji raspon počinje na 35Hz MX-HS8500 nudi dovoljno snage kako bi se čitava kuća ispunila vrhunskim zvukom punim snažnih basova.

Pročitajte i:  Samsung udvostručuje ulaganje u čipove u Teksasu

HW-H600 Sound Bar

HT-H7730WM kućni bioskop pruža neverovatnu inovativnu kućnu zabavu nove generacije kroz niz svojih funkcija, posebno razvijenih za Samsung u saradnji s ključnim partnerima. Tako je u saradnji s vodećom kompanijom za razvoj digitalnog zvuka DTS, Samsung postao jedini proizvođač potrošačke elektronike koji korisnicima nudi novi DTS Neo: Fusion II codec za 2014. Ova jedinstvena vrhunska tehnologija stvara virtualni 9.1-kanalni zvuk. Stvarni 7.1-kanalni surround zvuk postiže se uz pomoć svega šest zvučnika – dva samostojeća, dva bežična satelita, jedan središnji i jedan subwoofer. Blu-ray plejer ovog sastava koristi Samsungov UHD Upscale procesor i nudi dvostruko veću rezoluciju od standardnog 1080p videa te može unaprediti standardni ili HD sadržaj u Ultra HD format čime postaje kompatibilan s novim generacijama UHD TV-a.

Za više informacija posetite www.samsungces.com

Facebook komentari: