ERP 2024

Novi SAP-ov program zapošljavanja mladih talenata

Kako bi mladima omogućili odgovarajuću edukaciju i pravilan profesionalni razvoj, kompanija SAP kreirala je novi model zapošljavanja i treninga, koji će omogućiti kompaniji da pronađe najbolje talente, edukuje ih i omogući im da rade u najkvalitetnijem okruženju u kojem će moći da sarađuju sa vrhunskim profesionalcima i od njih dobiju neophodne savete i usmerenja.

Prezentacije studenata za program SAP Sales AkademijaSAP Sales Academy, pokrenuta je 2013. godine, a od ove godine učešće u Akademiji uzeće i studenti iz Centralne i Istočne Evrope, uključujući i Srbiju. Nakon slanja online prijave i selekcije kandidata, 14 finalista iz Srbije, Slovenije, Mađarske i Slovačke pozvano je na celodnevni događaj u Ljubljanu na kojem je prezentovala svoje sposobnosti i znanja.

U Srbije se za SAP Sales Akademiju prijavilo ukupno 59 studenata, četiri je ušlo u finale za izbor najboljeg, a dva studenta, Dragan Đorđević i Miloš Marković, su na najbolji način prikazali svoje veštine i imaće priliku da pohađaju devetomesečni trening u kompaniji SAP, koji će obuhvatiti šestomesečnu obuku u Srbiji i tromesečnu obuku u Kaliforniji.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,