Vip i LG najavili Beach Masters i LG G2 mini

U četvrtak, 24. aprila, najavljena je sedma sezona Nacionalnog prvenstva u odbojci na pesku – Vip Beach Masters 2014.

vipTakmičenje počinje 30. maja i održaće se u dvanaest gradova u Srbiji, a ukupni nagradni fond, za koji će se ekipe takmičiti, je 32.000 evra.

Prvenstvo su podržale kompanije Vip mobile i LG Electronics, a na konferenciji je najavljeno da će zvanični uređaj ovogodišnjeg turnira biti LG G2 Mini.

Ovaj telefon će od 25. aprila biti dostupan u ponudi Vipa, a uz tarife Smart 3000 i BizPartner Zauvek 1800 koštaće simboličnih 1 dinar.

„Sa zadovoljstvom vam lično predstavljam LG G2 Mini, koji simbolizuje neprestanu težnju kompanije LG da postavlja svetske trendove na tržištu mobilnih uređaja. Vip korisnici u Srbiji će prvi uživati u visokom kvalitetu i fantastičnim karakteristikama našeg novog mini telefona iz G serije sa jedinstvenim korisničkim okruženjem, sjajnim dizajnom i moćnim procesorom“, rekao je Kenet Dži, direktor poslovne jedinice za mobilne uređaje kompanije LG Electronics Magyar Kft.

„Premijerom LG G2 Mini telefona nastavljamo da Vipovim korisnicima ekskluzivno nudimo inovativne proizvode i usluge. Ovaj uređaj je idealno rešenje za sve, od onih koji žele da budu povezani preko društvenih mreža, pa sve do onih koji telefon koriste isključivo u poslovne svrhe“, istakao je Aleksandar Vukosavić, menadžer uređaja i dodatne opreme u kompaniji Vip mobile.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,