Data centri 2024

Novi servis Neon je zapravo veštački humanoid, Samsung ga otkriva na CES-u 2020?

Prema relativno novom Twitter nalogu, projekat koji Samsung zove Neon je “artificial human”, a biće otkriven na CES-u 2020. Prema Neon sajtu i kompaniji Samsung, ovaj misteriozni projekat biće predstavljen 7. januara.

PCPress.rs Image

Iako je Samsung na Neon sajtu kao i na društvenim medijima štur sa informacijama, neke stvari su sigurne. Prvo, Neon sigurno nije sledeći korak za Bixby, Samsungovog digitalnog asistenta koji se takmiči sa Google Assistant-om, Siri, Alexa-om i ostalima. Neon to vrlo jasno objašnjava u tvitu. Drugo, zvaničan opis Neon-a je “digitalni čovek” – u slobodnom prevodu, što potvrđuje slika u ovom tvitu. Konačno, Samsung Neon će očigledno imati mogućnost da komunicira na više jezika, ako je verovati promotivnim fotografijama koje prikazuju engleski, kineski, španski i druge jezike.

Šta je Neon, u stvari? To nije u potpunosti jasno. Pretpostavlja se da je neka vrsta softvera sa veštačkom inteligencijom koji će se prikazivati u nekoj formi i komunikacijom i slikom. Međutim, osim naslućivanja gledajući fotografije u Twitter postovima, moraćemo da sačekamo još nekoliko dana.

Pročitajte i:  Integracija ChatGPT-a dolazi na Nothing Phone 2a i Phone 1

Izvor: androidauthority

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,