BIZIT plus

Novi Set-Top Box od kompanije ASUS

PCPress.rs ImageASUS je danas predstavio O!PLAY Mini Plus multimedia uređaj, koji koristi većinu online servisa uključujući gledanje video sadržaja, korišćenje socijalnih mreža uz pomoć Gigabitnog LAN-a i bežične wireless konekcije. O!PLAY Mini Plus je i svestran: u mogućnosti je da pusti sadržaj sa raćunara, pametnog telefona ili tableta, kao i da pušta fajlove sa USB memorije.

Popularna online zabava
O!Play Mini Plus nudi širok spektar pristupa online zabavi, uključujući Mediafly, Dailymotion, Facebook, YouTube, Picasa, Flickr, te i hiljade internet TV i radio stanica, i mnogo toga još. Takođe ovo je prvi u svetu medija plejer koji podržava Acetrax, najpopularniji online video servis u Europi. Pomenuti medija plejer omogućuje laku razmenu slika i video sadržaja na Facebooku jednostavnim klikom dugmeta na daljinskom upravljaču.

Wireless N i Gigabit Ethernet za jednostavno strimovanje HD sadržaja
O!PLAY Mini Plus poseduje Gigabit Ethernet LAN podršku koja omogućuje strimovanje HD multimedija sadržaja bez zastoja u prenosu. HD fajlovi mogu ponekad da budu veliki, shodno tome i brzina prenosa podataka mora da bude na odgovarajućem nivou. Na konto ove priče neophodno je spomenuti da O!PLAY Mini Plus poseduje 802.11n Wi-Fi podršku, tako da korisnici mogu bez problema da koriste bežičnu konekciju ka internetu.

Pročitajte i:  Asus dodaje "Intel Baseline Profile" u nove BIOS fajlove kako bi rešio probleme sa stabilnošću

Raznovrsna i brza multimedijalna razmena
Set-Top Box poseduje O!Direct i O!MediaShare – tehnologije koje omogućavaju korisnicima da strimuju medija fajlove sa velikog broja različitih uređaja na jedan HDTV bez dodatnog podešavanja. O!Direct nudi brz i sa jednim klikom lak striming sadržaja sa PC-a ili notebook-a na televizor, USB ili HDD eksternih memorija, tj. sve ovo je moguće potpuno bežićno. Ovaj savršeno dizajniran multimedija uređaj dozvoljava i pristup Android marketu, te uz pomoć ASUS O!MediaShare aplikacije bežićno je moguće strimovati sadržaj sa Facebook albuma i videa sa pametnih telefona ili tableta na vaš HDTV.

Plug-n-play video bez daljinskog upravljača
Još jedna „user friendly“ tehnologija na O!PLAY Mini Plus uređaju je AutoPlay funkcija. Ona dozvoljava krajnjem korisniku da poveže USB memoriju, zatim USB eksterni HDD, ili SD/MMC/MS/xD kartice i da se automatski pokrenu video sadržaji bez ulazka u korisnički interfejs.

Izvor: ASUS

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: