ERP 2024

Novi trkački automobil Maserati MCXtrema predstavljen na nedelji automobila u Montereju

Ljubitelji automobila iz celog sveta i ovog avgusta okupili su se na Nedelji automobila u Montereju, a na ekskluzivnoj „The Quail“ pozornici, prikazana je premijera novog Maserati modela MCXtrema. Reč je o moćnoj mašini čije je prirodno stanište na trkačkoj stazi.

PCPress.rs Image

Ovaj odvažni supersportski automobil sa svojih 730ks proizveden je samo u 62 primerka i kreiran je tako da prevazilazi ustaljene okvire i obrasce. Kao takav, namenjen je zahtevnim vozačima, koji ne prave kompromis u pogledu performansi, sofisticiranosti dizajna, luksuza, odnosno, svega što krasi jedan pravi Maserati proizveden u Italiji.

PCPress.rs Image

Predstavljen kao najmoćniji trkački automobil italijanskog brenda sa sedištem u Modeni, Maserati MCXtrema je izuzetno vozilo u svakom smislu, kreirano za istinske i verne Maserati kolekcionare, koji žele da iskuse nezaboravno vozačko iskustvo na uzbudljivim stazama.

PCPress.rs Image

Ovaj novitet proizvod je partnerstva između Centra za dizajn i inženjerskog tima Maseratija, koji su stvorili trkački automobil sposoban da prenese nasleđe slavnog Maserati MC12 u svet takmičenja, ali i kako bi inspirisao buduću trkačku produkciju Maserati brenda.

PCPress.rs Image

CEO Maseratija, Davide Graso, ističe da je novi Maserati MCXtrema stvoren s ciljem da ponudi ekskluzivan proizvod koji može postaviti novu paradigmu za trkačke automobile.

PCPress.rs Image

“Projekat je posvećen pažljivo selektovanim kupcima, koji stavljaju akcenat na impresivne detalje – od inovativnog dizajna do izuzetnih performansi. MCXtrema poseduje sportski duh karakterističan za Maseratijev DNK, a koji se sa svojim nepokolebljivim performansama i vrhunskom proizvodnjom ističe u svetu luksuznih automobila.”

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Maserati treninzi sportske vožnje prvi put izvan Italije
SBB

Tagovi: ,