Epic Games vam poklanja ove dve igre

Epic Games Store svake nedelje nudi novu besplatnu igru, a ovog puta su Black Book i Dodo Peak. Zainteresovani će moći da ih besplatno preuzmu sve do 24. avgusta, kada nas očekuje neki novi naslov (možda i više).

PCPress.rs Image

Black Book je mračna RPG avantura, a bazira se na slovenskoj mitologiji. Igrač dobija ulogu mlade čarobnice, a cilj mu je da izađe na kraj sa zlim silama. Igre su bazirane na kartama, a sve se dešava u svetu u kojem ljudska bića žive zajedno s mitološkim. Mnogima se priča dopada, najviše zbog toga što o slovenskim mitovima ne znaju mnogo. I zaplet je sjajan, a tu su i izbori – igrač bira između moralnog i nemoralnog, a radnja se dalje razvija u skladu s izabranim.

Dodo Peak je veselije obojen, a u pitanju je osvrt na klasične arkadne igre, a s modernim pristupom. Glavni junak je ptica dodo koja je takođe i roditelj – jurca po šarenom svetu u potrazi za svojim mladuncima koje mora da izbavi iz različitih opasnih situacija.

Ljubitelji mitologije, ali i oni koji vole arkadne igre, će se sigurno obradovati, a odlične ocene obećavaju nezaboravno iskustvo. Epic garantuje zabavu, pa su igre besplatne – Black Book inače košta oko 23 evra, a Dodo Peak oko 9 evra.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Još jedna besplatna igra: Epic Games poklanja Astro Duel 2
SBB

Tagovi: , , , ,