Novinarnica kao digitalni servis za Telenor korisnike

National Geographic, Politikin zabavnik, Grazia i Cosmopolitan − neki su od magazina koje Telenorovi korisnici, zahvaljujući digitalnom servisu Novinarnica, od sada mogu da čitaju u svakom trenutku, bez obzira na to gde se nalaze. To znači da će korisnici svoje omiljene časopise moći da čitaju, čuvaju ili prelistavaju na svom tabletu, računaru ili mobilnom telefonu.

Telenor_horizontalni

Korišćenje ovog servisa za sve Telenorove postpejd i pripejd korisnike za prvu aktivaciju je besplatno, nakon čega je cena 395 dinara. Korisnici Play+ paketa Novinarnicu mogu da odaberu kao jedan od besplatnih servisa u okviru paketa, i u tom slučaju neće plaćati dodatnu naknadu za njeno korišćenje.

Korisnici Telenora imaju na raspolaganju jedan od dva paketa. Prvi obuhvata magazine Vrele gume, Esquire, Man’s Health, Nautika i National Geographic, a drugi časopise Cosmopolitan, Grazia, Lepota i zdravlje i Politikin zabavnik. Dodatak za Telenorove korisnike aktivira se putem aplikacije 111 Meni ili portala Moj Telenor.

Servis je dostupan korisnicima čiji uređaji rade na Android platformi, a više informacija naći ćete na sajtu www.telenor.rs.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,