N Central domination

Noviteti sa Samsung Euroforuma 2015

Kompanija Samsung Electronics predstavila je viziju pametnijeg života na Euroforumu 2015. u Monaku. Predstavljeni su brojni novi uređaji uključujući SUHD TV od 88 inča,  audio rešenja, pametni kućni uređaji, fotoaparat NX500 i proširena linija elegantnih Galaxy A smartfona.

Samsung SUHDTV

„U Samsungu je sve posvećeno pružanju neverovatnih iskustava, a mi to postižemo jer smo usredsređeni na potrebe naših korisnika“, istakao je B. K. Jun, generalni direktor i predsednik kompanije Samsung Electronics.

Samsung je predstavio model JS9500, televizor od 88 inča koji poseduje ekološku nano-kristalnu tehnologiju i inteligentan SUHD mehanizam za re-mastering kvaliteta slike, a u ponudi će biti tri nove serije SUHD TV-a JS9500, JS9000 i JS8500 od 48 do 88 inča.

Tu je i novi fotoaparat NX500, sa procesorom slika DRIMeV, NX AF III sistemom i BSI APS-C senzorima sa najvećom rezolucijom od 28 MP, a proširena je  i linija Galaxy A na evropskom tržištu, modelom A7.

Pored toga, Samsung je predstavio svoju evropsku verziju popularne Chef kolekcije.

„Pre osamnaest meseci, Samsung timovi za istraživanje i šefovi svetskih kuhinja počeli su da rade zajedno kako bi doneli novi vid sofisticiranosti i inovacije prilikom kreiranja digitalnih kućnih uređaja. Sa Chef kolekcijom dolazi vreme da se otkrije šta je zaista moguće u kuhinji“, naveo je B. K. Jon, predsednik i generalni direktor divizije za potrošačke elektronske uređaje u kompaniji Samsung Electronics Ltd.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Samsung predvodi holističke zdravstvene inovacije uz Galaxy Watch5 i Galaxy Watch5 Pro
eFakture

Tagovi: , ,