Računari i Galaksija

Novogodišnji pokloni za celu porodicu

Želite da sebi i svojoj porodici pružite bolji ugođaj u novoj godini i razmišljate o novom televizoru ili telefonu? Evo predloga.

C610_SYS_TR_whiteUz poslovično kvalitetne fiksne telefone namenjene kancelarijama, Gigaset pravi i sjajne kućne telefone. Lep novogodišnji poklon je Gigaset C610 sistem, prilagođen potrebama čitave porodice. Njegovi konstruktori su naročito imali u vidu porodice sa malom decom, pa C610 ima baby friendly funkcije, i to ne samo klasični. Za malo veću decu tu je mogućnost direktnog poziva na unapred zadati broj, utišavanje zvona kod svih anonimnih poziva i ECO režim koji umanjuje (ionako vrlo malo) zračenje bežične slušalice

8c25e614-fd5e-43cb-9f68-d948832969b9Ako tražite televizor s mnogo savremenih poslastica i umerene cene, onda je Toshiba 40TL938 pravi model za vas. Odličan ekran nudi dobru sliku iz svih uglova, Full HD rezoluciju, aktivnu 3D tehnologiju, a za ljubitelje sporta i akcionih scena tehnologija 200 AMR učiniće brze kadrove mnogo lepšim umetanjem slika brzinom od 200 Hz. Ako volite „pametne“ tehnologije, Toshiba nudi povezivanje LAN kablom ili WiFi mrežom preko ugrađenog adaptera. Toshiba Places ima pregršt aplikacija za društvene mreže, a za bolju kontrolu iz fotelje tu su aplikacije za smartfone i tablete.

Više o ovim uređajima, zajedno sa informacijama o ceni i prodajnim mestima možete pronaći u našem Vodiču. I ne zaboravite da potražite proizvode sa vaučerima za popust!

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,