Novosađani dobili Sony centar

Pored predstojećih novogodišnjih praznika, kompanija Sony ima još jedan razlog za slavlje, jer je građane Novog Sada obradovala otvaranjem Sony centra na prvom spratu novootvorenog tržnog centra „BIG“.

Sony Centar Novi Sad_slika 3 Dok su Novosađani imali prilku da vide i isprobaju novitete ovog japanskog proizvođača, Sony centar u Beogradu obeležio je svoj drugi rođendan.

„Sony centar u Beogradu je i dalje najposećeniji centar ove kompanije u regionu jugoistočne Evrope, upravo zahvaljujući inovativnim proizvodima, ali i ljubaznom i stručnom osoblju, koje se uvek trudi da izađe u susret kupcima pri izboru, kao i da odgovori na sva njihova pitanja.

Nakon dve godine poslovanja u Beogradu, izuzetno nam je zadovoljstvo što smo u prilici da praznični duh u najvećem gradu Vojvodine upotpunimo još jednim slavljem i olakšamo svim ljubiteljima Sony brenda kupovinu naših proizvoda i da zajedno sa njima krenemo u susret još jednoj uspešnoj godini“, istakao je Nebojša Popovski, menadžer prodaje u Srbiji.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Broj PS4 konzola u upotrebi jednak je broju PS5 konzola
SBB

Tagovi: , ,